Handschoen blauw nitril maat S Para. (uitloop,geen retourrecht)

Artikelnr. 101507-PK100
€ 18,00 excl btw
€ 4,30 excl btw
€ 21,78 incl btw
€ 5,20 incl btw
Prijs per
Verkoopeenheid
Ruim op voorraad
  • Ruim assortiment
  • Altijd persoonlijk contact
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal op rekening
Productinformatie

Nitril Handschoen Blauw - Maat S - (doos à 100st)

Ontdek deze hoogwaardige blauwe nitril handschoenen in maat S, gemaakt van synthetisch rubber voor optimale bescherming tegen verschillende gevaren. Deze handschoenen bieden een uitstekende bescherming voor verschillende werkomgevingen.

Nitril handschoenen zijn sterker dan latex en vinyl, waardoor ze niet gemakkelijk scheuren of perforeren. Dit betekent dat ze zelfs bij zware taken hun vorm behouden en je handen veilig houden. Daarnaast zitten nitril handschoenen veel strakker om de hand heen dan latex en vinyl handschoenen, waardoor ze een nog sterkere bescherming bieden.

Bovendien zijn ze veilig voor mensen met een latexallergie, zodat iedereen comfortabel kan werken zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Deze handschoenen worden geleverd in een doos met 100 stuks, waardoor je ruim voorzien bent voor al je behoeften.

Kies voor de betrouwbare bescherming van nitril handschoenen en wees gerust tijdens al je werkzaamheden. Met deze handschoenen krijg je de bescherming die je nodig hebt zonder in te leveren op comfort en veiligheid.

Bijpassende artikelen

Wandhouder universeel voor handschoenen/tissues 10151-STUK
€ 8,00 Verkoopeenheid STUK
Handschoendispenser duo aluminium voor 2 doosjes handschoenen 710155-STUK
€ 121,90 Verkoopeenheid STUK
Handschoen blauw nitril maat S Para. (uitloop,geen retourrecht)
€ 4,30 excl btw