Horeca en Catering Disposables


Bij Twepa vind je een uitgebreid assortiment aan horeca- en cateringdisposables om aan al je behoeften te voldoen. Onze wegwerp borden en kommen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals suikerriet en karton, perfect voor evenementen en horecagelegenheden. Voor het serveren van salades of soepen hebben we een breed scala aan kommen beschikbaar. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan bestek, waaronder milieuvriendelijke opties zoals bamboe en houten bestek, maar ook herbruikbaar plasticQua drinkware hebben we voor elk type drankje de perfecte beker. Van kartonnen koffiebekers tot plastic bierbekers, ons assortiment is veelzijdig. Vergeet niet onze leuke wegwerp versieringen, zoals cocktailprikkers en parasolletjes, om je drankjes een extra flair te geven. En voor kleine hapjes zoals amuses bieden we diverse amuse presenteer disposables aan, zodat je jouw gerechtjes op een stijlvolle manier kunt serveren.


Borden en bestek

Bij evenementen en horecagelegenheden bieden we diverse duurzame disposable borden en kommen, zoals suikerriet en kartonnen borden, in verschillende vormen en maten. Onze wegwerpkommen zijn perfect voor salades en soepen. Als metaal bestek geen optie is, hebben we milieuvriendelijk wegwerpbestek, zoals bamboe of houten bestek, dat biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar is. Voor herbruikbaarheid bieden we nu ook vaatwasmachinebestendig plastic bestek aan. Elegant en milieubewust voor evenementen en catering.

Bekers

Wegwerpbekers zijn handig en hygiënisch voor drukke omgevingen. Kartonnen bekers, milieuvriendelijker dan plastic, zijn ideaal voor koffie vanwege hun karton- en bioplasticconstructie. Plastic bierbekers zijn snel en handig voor evenementen. Ons assortiment omvat ook bekers voor specifieke dranken, zoals drinkbekers, soepbekers en ijsbekers. Bij de keuze van de juiste beker is grootte, materiaal en drank type belangrijk.

Cocktail en amuse disposables

Voor cocktails en drankjes hebben we leuke wegwerpversieringen zoals prikkertjes, parasolletjes en meer. Ook bieden we diverse prikkers en stokjes voor culinaire creaties. Voor aantrekkelijke amuses hebben we verschillende presenteer disposables beschikbaar, zodat je je hapjes stijlvol kunt serveren.

Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren