Horeca en catering disposablesBorden en bestek

Bij evenementen en horecagelegenheden bieden we diverse duurzame disposable borden en kommen, zoals suikerriet en kartonnen borden, in verschillende vormen en maten. Onze wegwerpkommen zijn perfect voor salades en soepen. Als metaal bestek geen optie is, hebben we milieuvriendelijk wegwerpbestek, zoals bamboe of houten bestek, dat biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar is. Voor herbruikbaarheid bieden we nu ook vaatwasmachinebestendig plastic bestek aan. Elegant en milieubewust voor evenementen en catering.

Bekers

Wegwerpbekers zijn handig en hygiënisch voor drukke omgevingen. Kartonnen bekers, milieuvriendelijker dan plastic, zijn ideaal voor koffie vanwege hun karton- en bioplasticconstructie. Plastic bierbekers zijn snel en handig voor evenementen. Ons assortiment omvat ook bekers voor specifieke dranken, zoals drinkbekers, soepbekers en ijsbekers. Bij de keuze van de juiste beker is grootte, materiaal en drank type belangrijk.

Cocktail en amuse disposables

Voor cocktails en drankjes hebben we leuke wegwerpversieringen zoals prikkertjes, parasolletjes en meer. Ook bieden we diverse prikkers en stokjes voor culinaire creaties. Voor aantrekkelijke amuses hebben we verschillende presenteer disposables beschikbaar, zodat je je hapjes stijlvol kunt serveren.
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren