Representatieve kleding


Bij Twepa verkopen we de complete assortimenten van de merken SnickersTricorpHavepSantinoTexetNew WaveHaende Berkel en Chaud Devant. Mocht het zo zijn dat het product van het merk dat jij graag wilt (nog) niet op onze website staat, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dan regelen we het alsnog voor je.

Representatieve kleding voor professionals

In sommige branches wordt er van je verwacht dat je er professioneel en representatief uit ziet op werk. Denk aan verkoopafdelingen, kantoren of andere branches en omgevingen waar je professionaliteit wilt uitstralen. Als werknemer kan je dit natuurlijk faciliteren door je werknemers een pakket werkkleding aan te bieden.

Professionele werkkleding voor in de horeca

Zeker in de horeca is je uitstraling erg belangrijk. Denk maar aan de receptionist van een hotel, of een ober in een luxe restaurant. Voor deze groep werknemers hebben wij hele ranges met representatieve kleding zoals overhemden, colberts en pantalons. 

Strakke uitstraling voor je hele team

Een bijkomend voordeel van het faciliteren van de werkkleding voor je werknemers is dat je eenheid creëert in de uitstraling van je personeel. Zo kunnen je klanten gemakkelijk herkennen aan wie ze iets kunnen vragen.
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren