Representatieve kleding


Bij Twepa vind je een uitgebreid assortiment representatieve kleding, ideaal voor diverse beroepen zoals horecamedewerkers, receptionisten, vertegenwoordigers en hotelmedewerkers. Onze collectie biedt jouw team de mogelijkheid om er niet alleen professioneel uit te zien, maar zich ook comfortabel te voelen tijdens hun werkzaamheden. Van klassieke overhemden tot elegante blouses, onze kledingstukken zijn perfect voor klantgerichte omgevingen waar een professionele uitstraling essentieel is. Laat je bedrijf opvallen met onze hoogwaardige representatieve kleding die zowel comfort als een elegante en professionele uitstraling biedt. Onze representatieve kleding is beschikbaar voor zowel heren als dames en biedt diverse opties, waaronder nette pantalons en rokken en daarnaast ook colberts en gilets.

Kies uit topmerken zoals Greiff, Tricorp en Giovanni Capraro, die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Bij Twepa ben je verzekerd van representatieve kleding die niet alleen comfort en functionaliteit biedt, maar ook een stijlvolle en professionele uitstraling heeft. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte representatieve kleding die voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen.


Representatieve kleding voor professionals

In sommige branches wordt er van je verwacht dat je er professioneel en representatief uit ziet op werk. Denk aan verkoopafdelingen, kantoren of andere branches en omgevingen waar je professionaliteit wilt uitstralen. Als werknemer kan je dit natuurlijk faciliteren door je werknemers een pakket werkkleding aan te bieden.

Professionele werkkleding voor in de horeca

Zeker in de horeca is je uitstraling erg belangrijk. Denk maar aan de receptionist van een hotel, of een ober in een luxe restaurant. Voor deze groep werknemers hebben wij hele ranges met representatieve kleding zoals overhemdencolberts en pantalons

Strakke uitstraling voor je hele team

Een bijkomend voordeel van het faciliteren van de werkkleding voor je werknemers is dat je eenheid creëert in de uitstraling van je personeel. Zo kunnen je klanten gemakkelijk herkennen aan wie ze iets kunnen vragen.
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren