Palletstabilisatie


Als je in de logistiek werkt weet je maar al te goed hoe belangrijk het stabiliseren of zekeren van pallets is. Als je hier niet goed over nadenkt kan alles onderweg of in een magazijn van de pallet afhalen met alle gevolgen van dien. Wij hebben gelukkig een compleet assortiment met palletstabilisatie waarin je alles vindt om je pallets te zekeren voor transport of in je eigen magazijn.

Machinewikkelfolie

Machinewikkelfolie is ideaal voor bedrijven die dagelijks veel pallets moeten inwikkelen. Twepa biedt diverse soorten machinefolies met rekbaarheden van 150% tot 300%. Onze rollen zijn beschikbaar in verschillende diktes en kleuren, waaronder transparant en zwart. Voor het gebruik van machinefolie heb je een foliewikkelaar machine nodig.

Voordelen van Machinewikkelfolie

Machinewikkelfolie is geschikt voor grootschalige logistieke operaties waarbij gemiddeld meer dan 12 pallets per dag moeten worden ingewikkeld. Het gebruik van machinewikkelfolie verbetert de efficiëntie van je logistieke proces en biedt een optimale bescherming voor je lading.

Handwikkelfolie

We hebben ook verschillende soorten handwikkelfolies op voorraad. Ons assortiment omvat stretchfolies van 200 tot 300 meter en diverse diktes van 12 mu tot 30 mu. Kies uit transparantewitte of zwarte stretchwikkelfolies.

Voordelen van handwikkelfolie

Handwikkelfolie is ideaal voor organisaties die minder dan 12 pallets per dag inwikkelen. Met handwikkelfolie kun je tot 150% stretch bereiken. Daarnaast heb je dus geen machines nodig om met deze folie pallets in te pakken.

Kartonnen Hoekprofiel

Kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen dienen als robuuste verpakkingen die speciaal ontworpen zijn om hoeken en randen van pallets en andere items te beschermen. Deze profielen zijn beschikbaar in diverse formaten, lengtes en diktes om nauw aan te sluiten bij specifieke vereisten. Deze profielen worden vervaardigd uit meerdere lagen stug karton die aan elkaar zijn gelijmd. Dit maakt ze erg robuust.

Topvellen

Topvellen zijn dunne vellen van plasticfolie die je gebruikt om de bovenkant van een pallet te bedekken. Hierdoor wordt de bovenkant effectief afgeschermd tegen vocht en stof. Wanneer je een topvel samen met machinefolie of handwikkelfolie gebruikt, wikkel je in feite de volledige pallet in met elastische folie, waardoor je lading vrijwel waterdicht wordt beschermd. Ons assortiment omvat doorzichtige afdekvellen, beschikbaar in zowel 20 mu als 50 mu dikte. Als aanvulling op onze zwarte rekfolie bieden we ook zwarte afdekvellen aan. Het gebruik van zwarte folie voor het omwikkelen van je pallet zorgt ervoor dat de inhoud niet zichtbaar is, wat handig is voor het verzenden of opslaan van waardevolle of diefstalgevoelige producten. Deze vellen worden geleverd op rollen met 200, 300 of 500 vellen per rol.
Topvel LDPE transparant - 150x180cm
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren