Val op tijdens het EK met een uniek bedrukt oranje shirt!

Ben je op zoek naar een unieke manier om je bedrijf, team of groep in de schijnwerpers te zetten tijdens het EK voetbal in Duitsland? Zoek niet verder! Bij Twepa kun je nu je eigen oranje shirt en polo bestellen en laten bedrukken. Met jouw bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap, een naam, of zelfs een rugnummer. Het maakt niet uit wat je kiest, met zo’n gepersonaliseerd shirt val je gegarandeerd op, of je nu op de werkvloer staat, in de horeca werkt, of in een winkel rondloopt.


Waarom zou je kiezen voor zo’n persoonlijk shirt?

Een oranje shirt met bedrukking heb je al vanaf € 6,95, een oranje polo bedrukken kan al vanaf € 8,95 exclusief btw! Ze zijn beschikbaar in de maten M t/m 2XL, te bedrukken in zwart of wit, en er geldt geen minimumafname. Bedrukte bedrijfskleding biedt tal van voordelen ten opzichte van onbedrukte kleding. Het is een investering in de uitstraling, herkenbaarheid en professionaliteit van je bedrijf. En met zo’n knaloranje shirt of polo rondom het EK val je extra op! Of je nu een oranje shirt bedrukt wilt hebben met het logo van je bedrijf of een rugnummer, bij Twepa kan het allemaal. 


Professionele uitstraling 

Met een bedrijfslogo op je shirt straal je professionaliteit uit, waar je ook bent. Het maakt indruk op klanten en collega's.


Promotie

Het dragen van oranje shirts of polo’s met jouw bedrukking is een geweldige manier om je merk te promoten. Een wandelend reclamebord dat overal waar je gaat wordt gezien. 


Herkenbaarheid

Of je nu op een druk evenement bent of gewoon op kantoor, met een gepersonaliseerd shirt ben je gemakkelijk te herkennen. Geen gedoe meer met het zoeken naar elkaar in de menigte. 


Teamspirit

Laat zien dat je team één front vormt met gepersonaliseerde shirts. Het versterkt de teamband en motiveert iedereen om samen te werken. 

Wil je meer weten over onze shirts en hoe je ze kunt bestellen? Vul dan onderstaand antwoordformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Maak van het EK een onvergetelijke gebeurtenis en juich voor oranje met onze fantastische shirts en polo’s!

Leuk, vertel me meer over die oranje shirts!

EK actie 2024
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *