Inpak en beschermmateriaal


Twepa is al sinds 1929 dé groothandel voor inpakmateriaal. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw producten veilig en secuur te verzenden. Bij Twepa bieden we verschillende soorten inpakmateriaal aan, zoals gerecycled plastic noppenfolie, luchtkussentjes en schuimfolie. Sommige materialen bieden meer bescherming dan anderen, en sommige zijn duurzamer dan de anderen. Als je op zoek bent naar zeer duurzaam inpakmateriaal, dan kan je kiezen voor biologisch afbreekbare opvulchips of fanfold papier. Hoewel plastic inpakmateriaal misschien niet duurzaam lijkt, kan het gerecyclede plastic toch de meest duurzame optie zijn, omdat het beter voorkomt dat producten onderweg kapot gaan.

Beschermmateriaal

Bij Twepa bieden we een breed scala aan beschermmaterialen om ervoor te zorgen dat je producten veilig en onbeschadigd aankomen. Met onze noppenfolie en schuimfolie pak je je producten gemakkelijk in en voorkom je deuken of krassen tijdens het vervoer.

Noppenfolie

Onze noppenfolie, ook wel bekend als bubbeltjesplastic, is ideaal voor het inpakken van fragiele voorwerpen. De stevige bubbels bieden uitstekende schokabsorptie en bescherming tegen krassen. Al onze noppenfolies zijn gemaakt van gerecycled plastic en zijn beschikbaar in verschillende hoogtes.

Schuimfolie

Schuimfolie is een veelzijdig inpakmateriaal dat flexibel is en zich goed aanpast aan de vorm van je producten. Met verschillende diktes van 1, 2 of 5 mm, biedt schuimfolie bescherming tegen krassen, deuken en oppervlaktebeschadigingen. Ook hebben we handige schuimprofielen voor het beschermen van de hoeken en randen van platte voorwerpen zoals platen en schilderijen.

Opvulmateriaal

Twepa begrijpt het belang van stabiele verpakkingen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan opvulmaterialen om ervoor te zorgen dat je producten veilig en stevig verpakt zijn. Door goede opvulmaterialen te gebruiken is het ook minder belangrijk welk formaat kartonnen doos je gebruikt, omdat de producten toch niet verplaatsen in de doos. Kortom, we hebben alles wat je nodig hebt om je producten op hun bestemming te krijgen zonder schade.

Opvulchips

Onze Renatur bio opvulchips zijn gemaakt van gepoft maismeel en zijn daarom volledig biologisch afbreekbaar. Ze werken als schokdempers en kunnen eenvoudig worden weggegooid bij het GFT-afval, of lossen op in water. Deze chips zijn erg licht en duurzaam, waardoor je producten veilig en milieuvriendelijk kunnen worden verpakt.

FanFold Opvulmateriaal

FanFold opvulmateriaal van kraftpapier voorkomt beweging van producten in dozen en beschermt tegen deuken. Onze verschillende gramgewichten bieden diverse niveaus van stabiliteit. Dankzij de eenvoudige scheur- en vouwtechniek is dit opvulmateriaal gemakkelijk in gebruik.

Luchtkussenfolie

Met luchtkussenfolie of luchtkussenzakjes voeg je een grote hoeveelheid lucht toe als opvulling zonder veel plastic te gebruiken. Je koopt de folie op rol, of gevulde zakjes als je zelf geen machine hebt. De machine kan je ook bij ons huren. 

Golfkarton op Rol 

Golfkarton op rol is een veelzijdige verpakkingsoplossing die wordt gebruikt om producten te beschermen tijdens verzending. Vergelijkbaar met schuimfolie, biedt golfkarton op rol een duurzaam alternatief. Het wordt geleverd op rollen, zodat je precies de benodigde hoeveelheid kunt afsnijden voor effectieve bescherming. We hebben rollen karton in ons assortiment van 10cm tot 150 centimeter hoog.

Advies over Inpak- en Beschermmateriaal

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste inpak- en beschermmateriaal voor jouw specifieke producten? Onze deskundige brancheteams staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies.

Golfkarton op Rol - Grijs - 150cmx70m
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren