Bedrukte dozen

Droom jij al van een bedrukte doos voor jouw bedrijf? Maar denk je dat dit te prijzig zal zijn of dat jouw afname te klein is? Er is meer mogelijk dan je denkt:

Bedrukte doos kopen

Wanneer je een product moet verpakken om het bij de klant te krijgen is de verpakking het eerste waar je klant mee in contact komt. Dit is voor jou als bedrijf hét moment om een goede eerste indruk te maken. Door gelijk op een hoge noot te beginnen zal je klant hoogstwaarschijnlijk ook meer tevreden zijn met jouw product in de bedrukte verpakking. Daarnaast kan je de bedrukte doos gebruiken als marketing instrument. Door hier je logo, slogans, kernwaarden, unique selling points of andere marketing uitingen op te plaatsen weet je zeker dat de ontvanger deze leest en misschien zelfs wel deelt met anderen tijdens het openen. Zo kan jij met iets simpels als een bedrukte doos een grote impact maken op je klant. Wil je bijvoorbeeld iets waardevols opsturen, maar wil je niet te veel bekijks? Kies dan voor een binnenkant bedrukking. 

Hoe kan ik bedrukte dozen laten maken voor mijn bedrijf?

Heel simpel, je vult het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met je op en gaan dan samen bedenken hoe jouw bedrukte doos er uit komt te zien. Bij het bedrukken van dozen kan je zowel kiezen voor bedrukkingen aan de buitenkant, als een bedrukte binnenkant. Beide kanten bedrukken kan natuurlijk ook. Bij Twepa bedrukken we bijna alle formaten en modellen dozen. Hieronder staan de 6 meest gekozen modellen bedrukte dozen.

  • Bedrukte Fefco 0201 (vouwdoos)
  • Bedrukte Fefco 0203 (vouwdoos met overslaande klep)
  • Bedrukte Fefco 0427 (postdoos)
  • Bedrukte Fefco 0331 (bodem deksel doos)
  • Bedrukte Fefco 0701 (speedbox doos)
  • Bedrukte Fefco 0711 (speedbox met overslaande klep)

Wat kosten bedrukte dozen?

Dat hangt van veel factoren af. Zo maakt het bijvoorbeeld uit of je 1 kleur, 2 kleuren of bijvoorbeeld full colour bedrukking op je doos wilt. Ook de maat van de doos en het aantal dat je afneemt, verschilt. Daarnaast zijn er meerdere druktechnieken die voor verschillende afname aantallen voordeliger of duurder uit kunnen vallen.

Wat is de minimale afname voor bedrukte dozen?

Er zijn geen specifieke aantallen vanaf wanneer je dozen kan bedrukken. Wat wel enorm verschilt, is de prijs per doos. Zo zou je wel 20 dozen kunnen bedrukken, maar dan moet je rekening houden met zeer hoge kosten per doos. De vuistregel is dat voor het grootste deel van de bedrijven vanaf een paar honderd stuks de prijs per doos aantrekkelijk wordt. 

Wat zijn de levertijden voor bedrukte dozen?

Een flink deel van de tijd zit in het afstemmen van de specificaties van jouw bedrukte doos. Denk hierbij aan het ontwerp, kartonsoort, kleuren, model doos et cetera. Vanaf het moment dat de drukproef akkoord is duurt het gemiddeld 3-5 weken voordat jouw doosjes worden geleverd. Op kleinere orders zijn kortere levertijden mogelijk, maar dat zie je ook terug in de prijs. Liever nog sneller je maatwerk dozen in huis? Denk dan eens aan een doos op maat van wit karton, niet helemaal hetzelfde als bedrukt, maar wel luxer dan een standaard doos. 

Bedrukte doos laten maken?

Door het onderstaande formulier in te vullen kan je gemakkelijk je wensen over bedrukte dozen aangeven. Wij kijken dan naar je aanvraag en nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Hierna bespreken we de mogelijkheden en pakken we het vanaf daar op. 

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *