Handdesinfectie


Handdesinfectie is van vitaal belang voor gezondheid en veiligheid. Kies de juiste handdesinfectie om ziektekiemen en virussen te bestrijden en zo de gezondheid van collega's, klanten én jezelf te waarborgen. Bij Twepa vind je een ruim assortiment aan hoogwaardige handdesinfectiemiddelen, handzeep, desinfectiespray, desinfectie handgel en industriële zeep. Essentieel voor een veilige omgeving en bescherming tegen ziektekiemen.


Handzepen


Handzeep is onmisbaar in elk bedrijf en kantoor. Schuimende handzeep is een ideale keuze voor dagelijks gebruik vanwege de zachtheid voor de huid en de zuinige dosering. Het gebruik van grote verpakkingen handzeep is handig voor druk bezochte toiletruimtes, waar het zorgt voor een langdurige voorraad. Kies de juiste handzeep om ziektekiemen en virussen te bestrijden en zo de gezondheid van collega's en klanten te waarborgen. Voor optimale efficiënte gebruik je onze handzepen in combinatie met een zeepdispenser.

Industriële zepen


In de industriële omgeving, waar handen vaak in contact komen met diverse materialen, is het essentieel om regelmatig en grondig je handen te wassen. Ons assortiment omvat verschillende grootverpakkingen van speciale industriële zepen die zijn afgestemd op verschillende mate van vuilheid.
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren