ReinigingsmiddelenKeukenreinigers

In een vieze keuken kan geen eten bereid worden. Het is daarom belangrijk om een set van de juiste reinigingsmiddelen in huis te hebben om zo voor, tijdens en na je kookshift de oppervlaktes, machines en het materiaal schoon te houden. Wij hebben alles hiervoor en meer in ons keukenreinigingassortiment.

Sanitairreinigers

Met slecht schoongemaakt sanitair sla je een enorme flater bij zowel je klanten als je personeel. Daarom is het van groot belang om goede sanitairreinigers in huis te hebben. Wij hebben hiervoor een breed assortiment sanitair reinigers klaarstaan om jouw wc's, kleedkamers of badkamers schoon te houden.

Interieur- en vloerreinigers

Ook het interieur moet er fris uitzien. Daarom hebben wij verschillende soorten interieurreinigers in ons assortiment. Zo kies jij gemakkelijk het juiste schoonmaakmiddel voor het juiste vuil.

Als je je vloer reinigt, wil je uiteraard dat er achteraf geen vuil en lelijke strepen achterblijven. Het gebruik van een goede professionele vloerreiniger kan dit voorkomen. Bekijk gelijk alle opties in ons vloerreinigers assortiment.

Speciaal reinigers

Voor alle andere ruimtes en oppervlaktes hebben we speciaalreinigers in ons assortiment, inclusief desinfecterende reinigingsmiddelen.
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren