Bedrijfskleding


Bij Twepa verkopen we het complete assortiment van merken als SnickersTricorpHavepSantinoTexetNew WaveHaende Berkel en Chaud Devant. Mocht het zo zijn dat het product van het merk dat jij graag wilt (nog) niet op onze website staat, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dan regelen we het alsnog voor je!

Werkkleding

Bij Twepa hebben we een zeer groot assortiment bedrijfskleding. Zo vind je allerlei soorten werkjassenwerkbroekenwerkshirts en meer van de bekendste werkkleding merken. Onze collectie bevat werkkleding  van merken als Snickers, Tricorp, Havep, Santino, Texet, New Wave, Haen, de Berkel en Chaud Devant.

Werkschoenen

Twepa is ook de juiste plek voor werkschoenen en veiligheidsschoenen. We bieden schoenen van bekende merken zoals Grisport, Sixton, Puma, Elten en Birkenstock. Deze zijn verkrijgbaar in alle veiligheidsnormen van S1 tot S3. Ook hebben we verschillende modellen veiligheidssneakers.

Werkkleding bedrukken en borduren

Bij Twepa bieden we de mogelijkheid om artikelen uit onze bedrijfskleding te bedrukken of te borduren. Hierbij is meer mogelijk dan je denkt. Bekijk alle personalisatieopties voor bedrijfskleding en zorg voor een unieke uitstraling en herkenbaarheid van jouw bedrijf.
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren