Schoonmaak SpullenSchoonmaak Spullen

Ontdek onze uitgebreide selectie schoonmaak spullen die elke schoonmaakklus eenvoudig maken. Of je nu op zoek bent naar emmerssponzenborstelsmicrovezeldoekenhygiënisch borstelwerk of andere schoonmaakbenodigdheden, wij hebben het in ons assortiment! Onze hoogwaardige materialen zorgen voor efficiënte reiniging en duurzaamheid, zodat je altijd kan vertrouwen op een schoon resultaat

Glasbewassing

Onze glasbewassing assortiment is ontworpen om ervoor te zorgen dat je ramen altijd sprankelend schoon zijn. Met onze professionele glasbewassingsoplossingen kan je streeploos en moeiteloos glazen oppervlakken reinigen. Of het nu gaat om thuisgebruik of voor op het werk, onze producten zorgen voor heldere resultaten en laten geen vlekken achter. Ontdek ons assortiment glasbewassingsproducten en geniet van een glasheldere omgeving! 

Werkwagens en dweilsystemen

Onze dweilsystemen en werkwagens helpen jou om je schoonmaakwerk snel en efficiënt te laten verlopen. Door slimme systemen met ergonomisch ontwerp in te zetten wordt het reinigen van grote oppervlakten een moeiteloze taak. Onze dweilsystemen zorgen voor grondige reiniging en minimale inspanning, terwijl onze werkwagens helpen bij het organiseren van de reinigingsmiddelen en het afval.
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren