Wegwerp handschoenen

Ben je op zoek naar een disposable groothandel waar je wegwerphandschoentjes kan kopen? Dan ben je bij Twepa aan het juiste adres.

Wij hebben namelijk 3 soorten disposable handschoenen ruim op voorraad. Met deze plastic wegwerphandschoenen houd je gemakkelijk je handen schoon en vrij van bacteriën en andere schadelijke stoffen. Wij hebben in ons assortiment blauwe nitril handschoenen, zwarte nitril handschoenen en witte vinyl handschoenen

Nitril handschoenen

Nitril handschoenen zijn gemaakt van 100% synthetisch nitril. Hiermee is nitril een perfecte combinatie van latex en vinyl: namelijk net zo dun als vinyl handschoenen, maar dan even sterk als latex. Ook zijn de nitril handschoenen resistent tegen vele chemicaliën en vloeistoffen. Zeer geschikt dus voor de medische sector, voedselbranche, verfindustrie en de fijn chemische sector. Onze Aachen handschoenen voldoen aan maar liefst 5 EU-normen; EN374, EN455, EN420, EN388 en norm ASTM F 1670 & 1671. Daarmee voldoen de handschoenen aan de richtlijnen van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid). Wij hebben in ons assortiment nitril handschoenen in 5 maten, namelijk extra small, small, medium, large en extra large. De zwarte nitril handschoenen hebben we ook nog in maatje XXL.

Medische handschoenen

Vooral in de zorg is veel vraag naar handschoenen om zo op een hygiënische manier hulp te kunnen verlenen. De handschoenen moeten namelijk goed zitten, niet scheuren en ook nog eens vrij zijn van allergenen. Zo maken bijna alle zorgverleners gebruik van dezelfde wegwerphandschoentjes en zijn de chirurgische handschoenen en dokters handschoenen gemaakt van nitril.

Horeca handschoenen

Voor in de Horeca zijn zowel de blauwe nitril als de zwarte nitril handschoenen een goede optie. Bij de zwarte handschoenen heb je nog het bijkomende voordeel dat de etensresten op je handschoen minder opvallen. Mocht je liever een wat voordeligere optie willen kiezen, dan hebben wij ook nog vinyl handschoenen in ons assortiment. Deze handschoenen zijn wat minder stevig, maar wel betaalbaarder.

Handschoenen wandhouder

Aangezien het natuurlijk makkelijker is om de handschoenen uit een dispenser te trekken in plaats van een los slingerende doos, verkopen wij ook de handschoen wandhouder dispenser. Hier passen al onze handschoen doosjes naadloos in, waardoor je gemakkelijk je handschoenen pakt.  

Zorg en horeca disposables

Met alle andere medische disposables, of horeca wegwerpartikelen helpen we je natuurlijk ook graag. Kijk hiervoor bij onze disposables pagina, of neem contact op met een van onze brancheteams, zoals team zorg & dienstverlening, of team food