Verpakkingsmateriaal Groothandel

De groothandel voor verpakkingen

Bij Twepa verkopen we al sinds 1929 verpakkingsmaterialen. Met ons sterke verpakkingsassortiment hebben we alles in huis wat je maar nodig kan hebben voor jouw verpakkingsuitdagingen. Ongeacht of je een klein of groot bedrijf hebt, je koopt bij Twepa al vanaf 1 pak of doos, maar ook per meerdere pallets. 

Webshop voor verpakkingen

Bij Twepa bestel je gemakkelijk je verpakkingen online. Je kan ze vervolgens komen ophalen in onze winkel, of laten bezorgen. Ook voor alle dozen, opvulmaterialen en verzendverpakkingen ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan gemakkelijk alle verpakkingen bekijken op de website of in de winkel. Dan weet je nog beter hoe alles er uit ziet en hoe stevig de producten echt zijn.  

Verpakkingen voor horeca, industrie en retail

Wij hebben specifieke verpakkingsproducten voor bedrijven in de horeca, industriële bedrijven, maar ook voor (online) retail bedrijven. Ben je benieuwd hoe verpakkingen voor jouw branche er uit zouden kunnen zien? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Verpakkingsmachines

Ook de machines om mee in te pakken vind je bij Twepa, zoals dispensers, afrollers en wikkelaars. Door bij één bedrijf de verpakkingen en de machine af te halen weet je altijd dat je de goede maten en diktes koopt, wat meer zekerheid biedt. 

Verpakkingsmateriaal advies

Laat je adviseren op het gebied van verpakkingsmateriaal. We denken graag met je mee over hoe we jouw verpakkingsuitdagingen kunnen oplossen met onze verpakkingen. Vul gerust het onderstaande formulier in en dan nemen we contact met je op om te kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op verpakkingsgebied.  

Bekijk al onze verpakkingen