Palletdozen

Praktisch elk bedrijf van enig omvang heeft te maken met pallets. In Nederland worden vooral europallets gebruikt, die een standaard afmeting hebben van 80 centimeter lang en 120 centimeter breed. Afhankelijk van je plannen met het pallet is het meestal zo dat deze pallets strak naast elkaar in een magazijn of in een vrachtwagen worden gezet. Als je willekeurige dozen zou kopen zou dat betekenen dat je een flinke rand met lucht moet overlaten omdat je kartonnen dozen anders zouden uitsteken. Dat is natuurlijk niet zo efficiënt.

Collomoduul dozen

Om dit probleem op te lossen bieden we bij Twepa collomoduul dozen aan. Dit zijn palletdozen die zijn ontworpen om precies op een europallet van 120x80 te passen. Zo hebben we dozen voor op pallets waarvan je er 8 dozen per laag kan plaatsen, tot aan een palletdoos die net zo groot is als het europallet zelf. Met kartonnen pallet dozen kun je daarom goed stapelen, waardoor je minder lucht en meer producten transporteert of opslaat. We bieden collomoduuldozen á 1 per pallet, 2 per pallet, 4 per pallet, 6 per pallet en 8 dozen per pallet. Weet je nog niet wat voor soort collomoduul dozen je nodig hebt? Bekijk dan ons complete assortiment collomoduul dozen.

Enkelgolf en dubbelgolf palletdozen 

Afhankelijk van wat je in de palletdoosjes stopt, en hoe hoog je van plan bent te stapelen is het nog van belang om na te denken over welke karton dikte je moet kopen. Enkelgolf is geschikt voor een belading van 10 kilo, met minimale stapelbaarheid. Dubbelgolf kan tot 15 kilo aan lading hebben, met meerdere lagen aan collomoduul dozen op elkaar gestapeld. Zie alle enkelgolf en dubbelgolf opties door te filteren op onze dozen pagina op enkelgolf of dubbelgolf collomoduul dozen.

Palletdozen op maat

Mocht je nou meer dan 8 dozen perfect op willen zetten, dan kunnen wij deze gemakkelijk voor jou op maat maken. Daarnaast heb je met een collomoduul doos op maat ook de vrijheid om zelf te kiezen hoe hoog de doos wordt. Zo verspil je geen ruimte op je pallets, wel zo efficiënt. Configureer snel je palletdoos op maat met de doos op maat calculator van onze dochteronderneming Dozencentrale.nl

Bedrukte palletdozen

Net als alle andere dozen kunnen wij palletdozen bedrukken met jouw logo, slogan of andere uitingen. Voor meer informatie lees je hier alles over ons aanbod bedrukte dozen.

Dus ongeacht hoe groot je lading is en wat je er mee van plan bent, door het kopen van collomoduul dozen verzeker je je er met je kartonnen palletdozen van dat je bij het laden van een europallet zo goed mogelijk gebruikt maakt van de beschikbare ruimte op het pallet. 

Heb je interesse in palletdozen? Neem dan contact met een van onze brancheteams

Ons assortiment palletdozen