Afbeelding

Twepa heeft een geschikte verpakking voor uw product.

Van plastic draagtas tot envelop. Ook faciliteren wij u graag in allerlei beschermingsmaterialen of sluitingsmaterialen. Geschikt voor iedere verpakking. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is om uw producten veilig te kunnen transporten of te versturen. Betrouwbaar en Sterk. Daar staan we voor.

Meer  weten?

Meer weten?

Neem contact met ons op

Contact
Afbeelding

Wij denken verder

Heeft u uw perfecte verpakking gevonden? Geweldig! Wij helpen u verder, denkt u aan het opvulmateriaal om uw product in de verpakking veilig te verzenden? Met slim personeel adviseren wij u met een sterke oplossing. Een fijne samenwerking en een tevreden klant. daar doen wij het voor!

Noppenfolie 40cmx100m 100mu

Noppenfolie zorgt ervoor dat producten netjes blijven tijdens transport en geen beschadiging oplopen. In het kunststof materiaal zijn halve bolletjes met lucht gevuld die breekbare voorwerpen kunnen beschermen en isoleren. Noppenfolie (ook wel bubbeltjesplastic genoemd) is doorzichtig en zeer flexibel. Verkrijgbaar in verschillende maten en diktes. Op deze rol zit 100 meter folie met een breedte van 40 centimeter en een dikte van 100 mu.

Bekijk in webshop

Draagtas papier 22x11x36cm bruin

Deze multifunctionele tassen zijn zowel geschikt voor voedingsmiddelen als voor non-food. Ze worden gevouwen geleverd en zijn gemakkelijk te openen en te vullen. Dankzij zijn bodemvouw, zijvouw en stevige blokbodem blijft hij mooi rechtop staan. Met plat papieren handvat.

Bekijk in webshop

Populaire producten