Afbeelding

Een kartonnen omhulsel?

Een kartonnen doos is meer dan een kartonnen omhulsel, een doos biedt bescherming en veiligheid. Daar draait het om. Waarborging en zekerheid, zodat jouw product onbeschadigd van A naar B komt. Van een standaard doos tot een doos die specifiek aansluit op jouw branche. Wij hebben dozen in alle formaten en denken met je mee in totaaloplossingen. We hebben opvulmateriaal om jouw producten nog beter te beschermen en tape om de doos dicht te plakken. Effectief. Met mekaar, voor mekaar!

Afbeelding

Doos op maat

We hebben voor jou een persoonlijke oplossing, in alle formaten en voor elke gelegenheid. Van verhuisdoos tot een gepersonaliseerde doos. Voor jou. Op maat. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je ons bellen. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom aan Het Poolman in Enschede waar wij je graag verder helpen. Persoonlijk. En dat werkt.

Afbeelding

Een doos voor jouw bedrijf

Jij kunt het verschil maken. Met een bedrukte doos bijvoorbeeld. Met jouw persoonlijke opdruk en een sterk opschrift, wordt jouw doos een doeltreffend marketinginstrument.

Vraag naar de mogelijkheden

Doos 195x135x90mm EG Postbox wit

Een ideale post verzenddoos met in steekklep. Een hoogte van 9cm, breedte van 13,5cm en lengte van 16,5cm. Een praktische doos met een enkele golf van 3mm dik, waarbij u geen tape nodig heeft. De doos kan tot wel 10kg houden.

Bekijk in webshop