Afbeelding

Een kartonnen omhulsel?

Een kartonnen doos is meer dan een kartonnen omhulsel, een doos biedt bescherming en veiligheid en daar draait het om. Waarborging en zekerheid, zodat uw product in onbeschadigd van A naar B komt. Van de basic line tot een doos die specifiek aansluit op uw branche. Wij hebben dozen in alle formaten en denken met u mee, zo hebben wij ook opvulmateriaal om uw producten nog beter te beschermen en tape om uw doos dicht te plakken. Effectief. Met elkaar voor mekaar!

Afbeelding

Doos op maat

Ook voor u hebben wij een persoonlijke oplossing, in alle formaten voor alle gelegenheden. Van verhuisdoos tot een gepersonaliseerde doos, voor u, op maat. Mocht u advies nodig hebben, dan kunt u ons bellen, maar u bent ook van harte welkom aan Het Poolman in Enschede waar wij u graag, onder het genot van een kop koffie, verder willen helpen. Persoonlijk. En dat werkt.

Afbeelding

Een doos voor uw bedrijf

U kunt het verschil maken, ook met uw doos. Met een persoonlijke opdruk en een sterk opschrift, geldt uw doos als een waar marketinginstrument.

Vraag naar de mogelijkheden

Doos 195x135x90mm EG Postbox wit

Een ideale post verzenddoos met in steekklep. Een hoogte van 9cm, breedte van 13,5cm en lengte van 16,5cm. Een praktische doos met een enkele golf van 3mm dik, waarbij u geen tape nodig heeft. De doos kan tot wel 10kg houden.

Bekijk in webshop

Populaire producten