Afbeelding

Als ondernemer van een mooie organisatie waar u trots op bent, wilt u dit natuurlijk ook uitstralen.

Uw eigen identiteit creëren en het karakter van uw bedrijf meegeven. Bij het uitzoeken van bedrijfskleding komt veel meer kijken dan alleen de plaatsbepaling van het logo. Dit weten wij maar al te goed. Wij letten op de pasvorm, nemen de veiligheidsnormen binnen uw branche in acht en houden er rekening mee wat u als bedrijf echt wilt uitstralen. Van overalls, werkschoenen helmen en veiligheidsbrillen tot representatieve kleding of modieuze kleding wat je bij wijze van ook buiten werktijd met trots zou kunnen dragen. Daar staan we voor.

Meer  weten?

Meer weten?

Neem contact met ons op

Contact
Afbeelding

Voor iedere branche

Voor alle branches bieden wij een oplossing. En dat werkt. Ook voor iedere branche hebben wij een pasklare oplossing. Daarnaast is het ook mogelijk om uw kleding direct te laten bedrukken, ideaal voor u als ZZP-er. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Livia jasje wit/paars

Getailleerd damesjack met opstaande boord, diverse zakken, telefoonzak, pennenzak, zijsplitjes en kleurafzettingen in paars aan binnenzijde van boord, mouwen en zijsplitjes.

Bekijk in webshop

Werkschoen Lenny S2 laag

De LENNY S2 is een lage veiligheidsschoen voor de heren uit de ELTEN WORTEC serie. Deze werkschoenen voor mannen zijn conform de prestatie-eisen van veiligheidsklasse S2 en is in de maten 36-48 leverbaar. Dankzij de gepolsterde watertong wordt het indringen van vuil en het vormen van drukpunten voorkomen. De gepolsterde schacht biedt hoog draagcomfort en voorkomt de vorming van pijnlijke drukpunten.

Bekijk in webshop