Afbeelding

Als trotste ondernemer wil je jouw bedrijf laten stralen.

Jouw eigen identiteit creƫren en het karakter van je bedrijf meegeven. Bij het uitzoeken van bedrijfskleding komt veel meer kijken dan alleen de plaatsbepaling van het logo. Dat weten wij maar al te goed. Wij letten op de pasvorm, nemen de veiligheidsnormen binnen jouw branche in acht en houden er rekening mee wat je als bedrijf echt wilt uitstralen. Van overalls, werkschoenen, helmen en veiligheidsbrillen tot representatieve kleding of modieuze kleding. Kleding die je zelfs buiten werktijd met trots zou kunnen dragen. Daar staan we voor.

Meer  weten?

Meer weten?

Neem contact met ons op

Contact
Afbeelding

Voor iedere branche gepaste bedrijfskleding

Voor alle branches bieden wij een pasklare oplossing. En dat werkt. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw kleding te personaliseren en direct te laten bedrukken. Ideaal voor bijvoorbeeld een ZZP-er. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Werkschoen Lenny S2 laag

De LENNY S2 is een lage veiligheidsschoen voor de heren uit de ELTEN WORTEC serie. Deze werkschoenen voor mannen zijn conform de prestatie-eisen van veiligheidsklasse S2 en is in de maten 36-48 leverbaar. Dankzij de gepolsterde watertong wordt het indringen van vuil en het vormen van drukpunten voorkomen. De gepolsterde schacht biedt hoog draagcomfort en voorkomt de vorming van pijnlijke drukpunten.

Bekijk in webshop