Bedrukte verpakkingen

Bedrukt verpakkingsmateriaal

Wanneer je een product verpakt om het bij de klant te krijgen is dat het eerste waar je klant mee in contact komt. Dit is hét moment om een goede eerste indruk te maken als bedrijf.

Daarnaast kan je de bedrukte verpakking gebruiken om je marketing boodschappen over te brengen. Door hier je logo, slogan's, kernwaarden, unique selling points of andere marketing uitingen op te plaatsen weet je zeker dat de ontvanger deze leest en misschien zelfs wel deelt met anderen tijdens het openen. Zo kan jij met zoiets simpels als een verpakking een grote impact maken op je klant.

Bedrukte verzendzakken

Wij leveren onder andere verzendzakken met bedrukking. Verzendzakken worden steeds vaker ingezet om e-commerce producten in te verzenden omdat ze minder onnodige ruimte verschepen dan verzenddozen, en deze ook beter vormen naar de vorm van de inhoud. Onze bedrukte CoEx verzendzakken zijn daarnaast leverbaar met meerdere sluit en open strips. Zo kan jij gemakkelijk de zak sluiten, en kan je klant de verzendzak gemakkelijk openen, en indien nodig weer retour zenden met de tweede sluitstrip. Verzendzakken zijn verkrijgbaar in vele maten. Ook de luchtkussen enveloppen kunnen wij bedrukken, ideaal voor kleine kwetsbare artikelen. Ook kartonnen verzendzakken kunnen wij bedrukt leveren. Vraag ons om de mogelijkheden.

Bedrukte verzenddozen

Wil je toch liever iets stevigers om je producten in te verzenden? Kies dan voor een bedrukte verzenddoos. Lees hierover meer op onze bedrukte dozen pagina.

Bedrukte draagtassen

Ook voor producten in fysieke winkels is het een uitgelezen kans om deze mee te geven aan klanten in een bedrukte verpakking. Dit is mooi te verwezenlijken met een bedrukte draagtas. Zo bied jij je klant een mooi middel om hun spullen mee naar huis te dragen, en lopen zij de rest van de dag door de winkelstraten met jouw logo en marketing uitdrukkingen. Wie weet hoeveel extra klanten dat naar jouw winkel brengt. 

Bedrukt toebehoren 

Bij verpakkingen komt vaak meer kijken dan de verpakking zelf. Dit kan natuurlijk ook bedrukt worden. Zo kunnen wij bedrukt opvulmateriaal (fanfold), bedrukte etiketten, bedrukte tape en bedrukte sleeves maken. Staat jouw verpakkingsartikelen er nou niet bij, maar ben je benieuwd of we dit alsnog kunnen bedrukken? Vraag het ons, de kans is groot dat we dit voor je kunnen regelen.  

Waar kan ik bedrukte verpakkingen aanvragen?

Door het onderstaande formulier in te vullen kan je gemakkelijk je wensen over bedrukte verpakkingen aangeven. Wij kijken dan naar je aanvraag en nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Hierna bespreken we de mogelijkheden en pakken we het vanaf daar op.