Bedrukte producten

Jouw producten voorzien van je bedrijfslogo, passend naar je smaak en huisstijl. Bij Twepa bieden we graag de optie om je bedrijfslogo te drukken om zo een blijvende indruk te creƫren bij je klanten.

Altijd al je bedrijfslogo willen hebben op je bedrijfskleding of bijvoorbeeld koffiebekers? Bij Twepa zijn we er van overtuigd dat bedrijven waarvan het logo op meerdere plekken duidelijk en mooi zichtbaar is, minder snel worden vergeten. Zo behoud je met je logo een blijvende professionele indruk bij je (potentiële) klanten. Wij kunnen al vanaf lage oplages producten voorzien van een bedrijf logo. 

Door onze goede relaties met drukkers en borduurateliers zijn wij in staat om zowel kleding en disposables (zoals plastic zakken of bierbekers), als verpakkingsmaterialen en kantoorartikelen met opdruk van hoge kwaliteit af te leveren.
Voor het bedrukken van onze bedrijfskleding maken wij gebruik van onze eigen bedrukkingsinstallatie.                 

Lees vooral meer over alle opties voor bedrukken bij Twepa:

Bedrukte dozen

Gebruik een bedrukte doos als marketing instrument. Door hier je logo, slogans, kernwaarden, unique selling points of andere marketing uitingen op te plaatsen weet je zeker dat de ontvanger deze leest en misschien zelfs wel deelt met anderen tijdens het openen. 

Bedrukte bedrijfskleding

Door je personeel een bedrukte softshell jas of shirt te laten dragen ben je beter zichtbaar en straalt het professionaliteit uit. Zo kom je met je bedrukte werkkledij gelijk goed voor de dag bij de klant. Ons gehele assortiment bedrijfskleding kan bedrukt worden, dus jouw logo kan zowel op de werkjassen als de polo’s worden gedrukt. 

Geborduurde bedrijfskleding

Ons gehele assortiment bedrijfskleding kan geborduurd worden, dus jouw logo of embleem kan zowel op de werkjassen als de polo’s worden geborduurd. Ook kan je zelf kiezen op welke plek het geborduurde logo komt, dus bijvoorbeeld op de mouw van een werkshirt, of op de broekspijp van een werkbroek. 

Bedrukte disposables

Zowel in de horeca, op festivals of bij je foodtruck is het een bijzonder grote meerwaarde als je je wegwerpartikelen voorziet van een logootje of mooi patroon. Hiermee val je op bij je klanten en kan je ook marketing uitingen op plaatsen. Bij Twepa kunnen we bijna alle disposables voor je bedrukken, in de kleuren en op de plekken die jij wilt. 

Bedrukte verpakkingen

Wanneer je een product verpakt om het bij de klant te krijgen is dat het eerste waar je klant mee in contact komt. Dit is hét moment om een goede eerste indruk te maken als bedrijf. Bekijk alle mogelijkheden voor het bedrukken van verpakkingen

Bedrukte tape

Bij Twepa bieden we ook de mogelijkheid om diverse tapes te laten bedrukken. De meest voorkomende bedrukte tapes zijn gemaakt van PVC en PP Acryl. Je kan bedrukte tape bestellen vanaf 36 rollen wat precies 1 doos is.

Meer ontdekken over de mogelijkheden? We bespreken graag samen hoe we jouw bedrijf optimaal in beeld kunnen brengen.

Bel ons op 053 - 435 55 55 of neem contact met ons op.