Bedrukte disposables

Droom jij van een bedrukt bakje of zakje voor jouw bedrijf? Maar denk je dat dit te prijzig zal zijn of dat jouw afname te klein is? Er is meer mogelijk dan je denkt:

Bedrukte wegwerpartikelen

Zowel in de horeca, op festivals of bij je foodtruck is het een bijzonder grote meerwaarde als je je wegwerpartikelen voorziet van een logootje of mooi patroon. Hiermee val je op bij je klanten en kan je ook marketing uitingen op plaatsen. Bij Twepa kunnen we bijna alle disposables voor je bedrukken, in de kleuren en op de plekken die jij wilt. Meer weten over wat wij allemaal kunnen bedrukken? Lees dan snel verder. 

Bedrukte servetten

Of je nou een logo op je servet wilt, het hele servet wil bedrukken, of gewoon bedrukte servetten in een specifieke kleur, we kunnen het allemaal voor je maken. Met een bedrukt servetje heb je weer een manier om de tafel op te vrolijken met jouw eigen ontwerp.

Bedrukte bestekzakjes & pochetten

De opgevouwen bestekzakjes zien er bedrukt uiteraard ook een stuk vrolijker uit. Je weet zeker dat je klanten kijken naar de bestekzakjes, waardoor je weer een mooie marketing uiting kan plaatsen. Zo kan je een belangrijke boodschap overbrengen tijdens zo’n klein contactmomentje.

Bedrukte bierbeker

Ook plastic bekers voor fris, of de bekende bierbekers en festivalbekers kunnen wij uiteraard voor je bedrukken. Met het logo van jouw feest of bedrijf smaakt je drankje nog beter natuurlijk. Je kan zelf kiezen op welke plek de bedrukking komt.

Bedrukte koffiebekers

Koffie smaakt daarnaast ook beter wanneer het uit een mooi bedrukt bekertje komt. Maak gelijk indruk op de drinker door een mooi patroon met of zonder logo op je koffiebekers te laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een gekleurde koffiebeker in je huiskleuren met je slogan of logo op de zijkant. 

Bedrukte draagtassen

Ook de draagtassen waarin je je producten meegeeft aan de klant kunnen een uithangbord zijn voor jouw merk. Denk maar aan hoe vaak je rondloopt met een plastic tas van de supermarkt, waarmee je indirect reclame voor de supermarktketen aan het maken bent. 

Plastic bakjes bedrukken

Ook de bakjes voor de noten, olijven en andere lekkernijen zijn natuurlijk te bedrukken. Zo ziet je klant elke keer dat zij jouw producten pakken jouw logo of slogan, wat natuurlijk enorm helpt bij de klantbinding.

Papieren bakjes bedrukken

Voor de minder vochtige producten hebben we ook papieren bakjes, die mooi te bedrukken zijn. In een bedrukte kartonnen snackbak presenteer je zo extra mooi de snacks of andere lekkernijen. 

Frietzakken bedrukken

Ook je patatjes kan je opdienen of geven in een mooie opvallende frietzak met logo, slogan of patroon. Hierin zijn de mogelijkheden opnieuw eindeloos. Mooie patronen, logo's teksten, QR codes, verzin het maar.

Bedrukte snackbakjes

Tenslotte personaliseren wij ook de frietbakjes, zodat ze er precies uitzien zoals jij wilt. Jij blij en de klant ook blij.

Ben je geïnteresseerd in het laten bedrukken van disposables? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. Liever gelijk bellen? Dat kan ook, neem hiervoor contact op met onze brancheteams