Handschoen transparant plastic HDPE Aachen

Artikelnr. 10141-DS10K
€ 60,00 excl btw
€ 72,60 incl btw
Prijs per
Verkoopeenheid
Ruim op voorraad
  • Ruim assortiment
  • Altijd persoonlijk contact
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal op rekening
Productinformatie

HDPE Handschoen Transparant - Aachen

Ontdek onze doorzichtige HDPE wegwerphandschoenen van het merk Aachen, dé ideale oplossing voor gebruik in diverse sectoren zoals benzinepompen, horeca en kappers. Vervaardigd uit high density polyethyleen plastic (HDPE), bieden deze handschoenen een betaalbare en hygiënische oplossing voor tijdelijk gebruik.

Met een standaard pasvorm zijn ze geschikt voor vrijwel iedereen en kunnen zowel aan de linker- als rechterhand gedragen worden. Het aan- en uittrekken verloopt snel en gemakkelijk, wat ze ideaal maakt voor situaties waarin frequent van handschoenen gewisseld moet worden.

Onze PE handschoenen zijn veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld bij benzinepompen voor het hygiënisch tanken en het schoonhouden van apparatuur. Ook in de voedselbereiding bieden ze uitkomst, zoals in broodjeszaken waarbij voor elke klant een nieuwe handschoen wordt gebruikt.

Een belangrijk voordeel van onze HDPE handschoenen is dat ze poedervrij zijn en geen resten achterlaten na gebruik. Hierdoor zijn ze ideaal voor tijdelijk gebruik in situaties waar grote aantallen vereist zijn. Met leveringsopties in een doos van 1000 stuks of een pak van 100 stuks, ben je ruim voorzien voor al je behoeften.

Specificaties
Materiaal: HDPE plastic
Kleur: Transparant

Bijpassende artikelen

Dispenser voor onze lijn Aachen handschoenen 1015140-STUK
Vanaf € 37,50 Verkoopeenheid STUK
Wandhouder universeel voor handschoenen/tissues 10151-STUK
€ 8,00 Verkoopeenheid STUK
Handschoendispenser duo aluminium voor 2 doosjes handschoenen 710155-STUK
€ 121,90 Verkoopeenheid STUK
Handschoen transparant plastic HDPE Aachen
€ 60,00 excl btw