PaperJet machine met EUPAL frame tbv eindloos papier *bruikleen*

Artikelnr. 12747-STUK

prijs op aanvraag

Niet op voorraad, wel te bestellen.
  • Ruim assortiment
  • Altijd persoonlijk contact
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal op rekening
Productinformatie

PaperJet machine met EUPAL frame - tbv eindloos papier - *bruikleen*

Ontdek de innovatieve Paperjet machine met EUPAL frame, het snelste papierkussensysteem op de markt, speciaal ontworpen voor verzenders met grote volumes. Deze compacte machine is niet alleen flexibel te integreren, maar bespaart ook ruimte en kosten dankzij zijn compacte formaat. Met diverse integratiemogelijkheden, zoals in hoogte verstelbare frames en onderbouwoplossingen, kan de Paperjet perfect worden afgestemd op jouw verpakkingsproces en beschikbare ruimte.

Daarnaast minimaliseert de Paperjet bijvulintervallen van het milieuvriendelijke papier en wordt geleverd met leporello-gevouwen eindeloos compact papier voor gemakkelijke vulling. Alles is "Made in Germany", wat staat voor hoogwaardige kwaliteit met de nieuwste technologische ontwikkelingen en strenge kwaliteitscontroles.

Let op: De Paperjet wordt alleen in bruikleen verstrekt bij voldoende papierafname. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Met de Paperjet machine met EUPAL frame ben je verzekerd van een efficiënte en duurzame oplossing voor al jouw verpakkingsbehoeften.

Bijpassende artikelen

PaperJet eindloos papier 70grs standaard76cmx7600m 127481-PALLET
€ 1.200,00 Verkoopeenheid PALLET
PaperJet eindloos papier Compackt 90grs Xtra Strong 68cmx7600m 12748-PALLET
€ 1.250,00 Verkoopeenheid PALLET