Paperjet Fit machine tbv SpeedMan papier*bruikleen*

Artikelnr. 12746-STUK

prijs op aanvraag

Niet op voorraad, wel te bestellen.
  • Ruim assortiment
  • Altijd persoonlijk contact
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal op rekening
Productinformatie

Paperjet Fit machine tbv SpeedMan papier *bruikleen*

Ontdek de PaperJet Fit machine, die smalle, extra sterke verhoogde opvulling produceert vanaf een lengte van 10cm, bijzonder geschikt voor kleinere pakketten. Deze machine maakt indruk met zijn uiterst compacte ontwerp, perfect voor integratie in bestaande inpakprocessen. Selecteer verwijdering, toevoer of continue modus naar behoefte met het meegeleverde display. Het aanpassen van zowel de snelheid als de opvullengtes is mogelijk, terwijl de automatische papierinnamefunctie en de feed-knop voor gemak zorgen. 

Ongewenste productieonderbrekingen worden voorkomen dankzij de speciale transportsysteemtechnologie. Het milieuvriendelijke papier is 100% gerecycled en heeft een Blauwe Engel-award ontvangen. Alles is "Made in Germany", wat staat voor hoogwaardige kwaliteit met de nieuwste technologische ontwikkelingen en strenge kwaliteitscontroles.

Let op: de PaperJet Fit machine wordt alleen in bruikleen verstrekt bij voldoende papierafname. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Met de PaperJet Fit ben je verzekerd van een efficiënte en duurzame oplossing voor al jouw verpakkingsbehoeften.



Bijpassende artikelen

Speedman papier 70gr/m2 35cmx450m tbv Paperjet Fit machine 12749-ROL
€ 39,50 Verkoopeenheid ROL
Speedman papier 90gr/m2 35cmx350m tbv Paperjet Fit machine 12745-ROL
€ 34,25 Verkoopeenheid ROL