Werkjassen

Heren werkjassen

Voor alle mensen die werken in de buitenlucht, zoals in de bouw of verkeersregelaars, is het extreem belangrijk om goede kledij te dragen.  Hierbij hoort natuurlijk ook een degelijke werkjas. Een werkjas moet comfortabel zitten, maar natuurlijk ook professionaliteit uitstralen. Daarnaast moet de jas goed jouw warmte vasthouden, zonder dat het te heet wordt. Bij Twepa hebben we een groot assortiment zeer functionele werkjassen voor heren, gemaakt van verschillende materialen in verschillende diktes. Ook leveren wij heren werkjassen in alle kleuren die je maar zou willen. Zo zit er altijd een werkjas bij voor jou. 

Dames werkjassen

Uiteraard moeten de dames ook goede werkkledij hebben voor in de buitenlucht. Hiervoor hebben wij ook een flinke collectie dames werkjassen. Deze zijn meer getailleerd en beschikbaar in meer kleuren. Zo kies je functionaliteit zonder in te leveren op de uitstraling. De Milford dames softshell, en de Stockholm dames softshell zijn hierbij een uitstekende keuze.

Reflecterende werkjassen (high vis)

Indien je werkt in onveilige omgevingen, zoals naast de weg, in de bouuw of op zee is het zeer belangrijk om goed op te vallen in het donker. Voor deze situaties hebben we high visibility werkjassen. Deze zichtbaarheidskleding maakt gebruikt van felle kleuren zoals gifgeel of fel oranje, in combinatie met reflecterende strepen. Door het dragen van deze signalisatiekleding verzeker je je er van dat je niet over het hoofd wordt gezien in het donker, wat potentieel gevaarlijke situaties kan voorkomen. 

Softshell werkjassen

Softshell jassen zijn een steeds populairder wordende soort werkjas. Dit komt omdat ze goed beschermen tegen wind en water, en tegelijk lichtgewicht en comfortabel zijn. Softshell werkjassen zijn ook zeer goed te borduren of bedrukken. Zo kom je goed voor de dag met een mooie softshell werkjas zoals de luxe softshell rewear jas.

Winter werkjassen

Vooral in de winter is het wel zo fijn om een goede werkjas te hebben die zorgt dat je het niet koud hebt tijdens je werkzaamheden, maar die wel goed genoeg ademen om te zorgen dat je transpiratie kan wegverdampen. Ook bieden we alle benodigdheden om een 3-lagensysteem te dragen. Hierdoor heb je het nooit koud, weer of geen weer.  We hebben winter werkjassen met ritssluitingen of parka’s voor in de winter. 

Zomer werkjassen

In de zomer is het natuurlijk ook fijn als je jas je ‘s ochtends goed warm houd, maar ‘s middags goed doorlucht zodat je het niet te warm krijgt. Wij raden hier voor aan om voor een dunne softshell zomerjas te kiezen. Deze zijn lekker flexibel, dun, goed ademend en ook bruikbaar in de winter bij het 3 lagen systeem.

Waterdichte werkjassen

Hoewel bijna al onze werkjassen al zeer goed waterafstotend zijn hebben we een waterdichte werkjas. Deze is 100% water- en winddicht. Zo blijf jij lekker droog, ook al komt het met bakken uit de hemel. 

Bedrukte en geborduurde werkjassen

Een nieuwe werkjas staat natuurlijk nog mooier als je logo er op gedruk of geborduurd is. Wij bieden deze service graag aan je bij het aanschaffen van je nieuwe werkjas of andere bedrijfskleding. Meer weten? Lees dan alles over het bedrukken van bedrijfskleding, of geborduurde bedrijfskleding.