Werkbroeken

Werkbroek kopen

Of je nou daken bedekt, in de bouw werkt, of straten maakt. Het dragen van een goede en stevige werkbroek is onmisbaar. Met een goede werkbroek verzeker je je namelijk van veiligheid en comfort. Bij Twepa hebben we een groot assortiment werkbroeken, van verschillende materialen zoals polyester en katoen, in maten van XXS tot 5XL. Ook is er veel keuze wat betreft de kleur van je werkbroek, zodat jij degene kiest die jij het mooiste vindt. We hebben werkbroeken van bekende merken zoals onder andere Tricorp en Havep, voor heren en voor dames. 

Werkbroeken met stretch

Om flexibel te werken is het wel zo fijn om wat stretch in je werkbroek te hebben. We hebben meerdere modellen in ons assortiment die extra meerekken zodat jij niet wordt tegengehouden in je bewegingen.

Werkspijkerbroeken

Liever jeans aan tijdens het werken? Die hebben we ook als werkbroek uitvoering. Extra stevig en flexibel. Zo sta jij in stijl op het werk, zonder in te leveren op de veiligheid en comfort.

Werkbroeken met anti-slijt laag

Als jouw beroep van je vraagt dat je veel tijd met je knieen op de grond zit hebben wij ook werkbroeken met een corduro anti-slijt laag. Dit stevige materiaal voorkomt dat je werkbroek slijt en dus zeer lang meegaat, ongeacht wat je er mee doet. 

Werkbroeken voor dames

Ons ruime assortiment werkbroeken bevat ook werkbroeken die speciaal getailleerd zijn voor dames. Dat zit wel zo lekker, en staat bovendien mooier. Kom ze gerust passen in onze winkel.

Bermuda werkbroeken

Ook voor Bermuda werkbroeken ben je bij Twepa aan het juiste adres. Houd je hoofd koel met een korte bermuda broek in de warme zomermaanden. Wij hebben bermuda werkbroeken in verschillende maten en kleuren. 

Bedrukte werkbroeken

Een werkbroek met logo staat natuurlijk nog mooier. Daarom bieden we bij Twepa aan om je werkbroek te bedrukken of borduren. Bekijk alle mogelijkheden op onze bedrukte bedrijfskleding pagina

Swingpockets voor werkbroeken

Mocht je zakken te kort komen in je werkbroek, dan hebben we ook swingpockets, welke je aan de buitenkant van je werkbroek kan bevestigen. Zo kan je nog meer spullen in je broekzakken meenemen. 

 

Voor hulp bij het vinden van jouw ideale werkbroek, passessies, of andere vragen over werkbroeken kan je terecht bij ons bedrijfskleding team via bedrijfskleding@twepa.nl