13 juni 2016 om om 11:49 uur door Aki Cobic - Algemeen

Twepa kleurt Groen

Het lijkt wel een trend te worden!
 
De overheid stimuleert het, steeds meer consumenten verwachten het en steeds meer bedrijven doen het: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Twepa vinden wij MVO ook ontzettend belangrijk. Naast het zo milieu bewust mogelijk leveren van onze producten en diensten proberen wij ook op andere manieren een steentje bij te dragen. 

Zo proberen wij ook een steentje bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Zo hebben wij er voor gekozen om ambassadeur te worden van Oxfam Novib. Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Wat kunnen wij voor deze mensen betekenen? Deze mensen krijgen een klein krediet. Daarmee kunnen ze voor zichzelf beginnen. Zo bouwen ze zelf aan hun eigen toekomst. Het grootste deel van deze ondernemers betaalt binnen een jaar het krediet terug.

Maar, wij willen ook goed doen in eigen land, sterker nog in eigen regio! Want een betere wereld begint immers bij jezelf. Op 22 april hebben wij op ons dak maar liefst 400 zonnepanelen laten plaatsen! Om ruimte vrij te houden voor de vele pallets met zonnepanelen en parkeerruimte voor onze klanten zijn medewerkers met de fiets naar het werk gekomen. 400 zonnepanelen waren best wel even een klus om te plaatsen. Na plaatsing en installatie zijn onze zonnepanelen op 6 juni in gebruik genomen. Met de zonnepanelen willen wij onze CO2-uitstoot verminderen. Goed voor het milieu en onze portemonnee!