28 januari 2019 om om 16:30 uur door Twepa - Algemeen

Rietje erbij? Eet smakelijk!

Plastic is fantastisch materiaal, met ongekende mogelijkheden. Zolang we er bewust mee omgaan en het op de juiste manier recyclen kunnen we er heel lang plezier van hebben. Helaas gaat lang niet iedereen daar verstandig mee om. Met als gevolg dat er heel wat plastic rondzwerft op onze wereld. Wij hebben een heel leuk alternatief voor plastic rietjes!

Natuurlijk materiaal

Gelukkig worden we ons met z’n allen steeds bewuster van het feit dat we maar 1 wereld hebben! En daar moeten we zuinig op zijn. Er wordt meer gerecycled en hergebruikt. Daarnaast wordt de vraag naar duurzame alternatieven groter. Uiteraard springen wij daar als groothandel op in. Ons assortiment breidt zich steeds verder uit met producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.

Smakelijk alternatief

Zo ontdekten we een heel leuk alternatief voor plastic rietjes; eetbare rietjes! Gemaakt van suiker en dus volledig afbreekbaar. Verkrijgbaar in verschillende smaken, voor een goede match met je drankje. Per stuk verpakt in een papiertje, dus ook nog eens heel hygiënisch.  

Geen slappe hap

Eenmaal in het drankje heb je 40 minuten de tijd om je glas leeg te drinken zonder dat je rietje slap wordt. Ruim de tijd dus. Kun je daarna als extraatje genieten van je smakelijke rietje. Wij zeggen win, win ;-)

Innovatieve producent

De eetbare rietjes worden gemaakt door Sorbos; een producent uit Spanje. Samen met de universiteit van Barcelona ontwikelden zij deze rietjes. Sorbos won in Spanje al een prijs voor het meest innovatieve en milieuvriendelijkste product.

Verbod op wegwerp-rietjes

In 2021 moeten we er sowieso allemaal aan geloven. Dan zal er een verbod komen op onder andere wegwerp-rietjes. Maar met deze smakelijke variant stap je toch zonder problemen over?!

Hebben?

De rietjes zijn te koop in onze winkel en webshop. Je vindt ze hier.