21 december 2018 om om 11:41 uur door Marlies Vermeulen - Algemeen

De Qcup, wat een uitvinding!

De Qcup: gemakkelijk, schoon én duurzaam. Eenvoudiger afval scheiden en recyclen op festivals en evenementen. Geen vieze vingers meer in je glazen en geen draagtrays meer nodig dankzij een vernieuwend haaksysteem!

Veelvoorkomend afvalprobleem

Je kent ze wel, van die heerlijke zomerse festivals of andere grote evenementen. Muziek, gezellige mensen om je heen en natuurlijk een lekker drankje. Die drankjes worden vaak geschonken in plastic bekers. Bekertjes die in veel gevallen op de grond belanden, evenals de draagtrays waar je de bekers in mee krijgt. Hierdoor ontstaat een mix van plastic en karton op de grond. En die grote hoop gemengd afval wordt dan niet meer gescheiden.

De oplossing kan zo makkelijk zijn

Daar is wat op gevonden! De Qcup. Een innovatieve, milieuvriendelijke en efficiënte beker die ervoor zorgt dat het scheiden en recyclen van afval op festivals en evenementen een stuk eenvoudiger is! De Qcup is een van PET plastic gemaakte beker, die voor 80% bestaat uit gerecycled materiaal. Met deze beker heb je geen draagtray of dienblad meer nodig. De bekers zijn heel eenvoudig aan elkaar te hangen met een slimme haak. Zo draag je met gemak drie bekers in één hand. De prettige gripnoppen aan de zijkant van de beker zorgen daarbij voor een stevige houvast.

Twee vliegen in één klap

Geen vieze vingers meer in glazen. Geen bekers die van een dienblad af schuiven. Geen draagtray meer nodig. Heel makkelijk én duurzaam. Want dit maakt het dragen, scheiden en recyclen van bekers een stuk eenvoudiger! Op die manier geniet je toch nóg meer van jouw drankje?

De Q cup is uniek in Nederland en alleen bij Twepa verkrijgbaar. Bestel ze in de webshop of kom langs in de winkel.