10 oktober 2022 om 8:30 uur door Twepa - Algemeen

Dag van de duurzaamheid 2022

Elk jaar op 10 oktober besteden veel organisaties en particulieren aandacht aan duurzaamheid. Vandaag staan we ook bij Twepa even stil bij de duurzaamheid van ons en jóuw bedrijf. Hoe kunnen we met ons assortiment andere bedrijven helpen verduurzamen?

Lees verder

7 oktober 2022 om 9:22 uur door Casper van Heel - Algemeen

Is jouw webshop klaar voor Black Friday dit jaar?

Aanbiedingen op Black Friday zijn bijna niet meer weg te denken uit de marketingkalender. In Nederland neemt de Black Friday gekte elk jaar toe. Maar waar komt Black Friday nou eigenlijk vandaan? En hoe zorg jij dat je goed bent voorbereid?

Lees verder

3 juni 2022 om 9:00 uur door Twepa - Algemeen

Even voorstellen: Emiel Slotboom

Bij Twepa willen we samen groeien. Met onze klanten, leveranciers én medewerkers. Onze Emiel werkt al een aantal jaar bij ons en groeit met ons mee. Hij haalde onlangs zijn C-rijbewijs! Wie is Emiel, en wat doet hij nou precies?

Lees verder

18 januari 2022 om 10:28 uur door Casper van Heel - Algemeen

Groeien met jouw online verkopen

Vanwege de coronamaatregelen moest de detailhandel al regelmatig de deuren sluiten. Gelukkig gaan de meeste ondernemers niet bij de pakken neer zitten, maar wordt er gedacht in oplossingen. Verkopen via Click & Collect, via het raamkozijn of via een eigen webshop bijvoorbeeld. Daarnaast worden producten massaal aangeboden via online platformen als Bol.com en Marktplaats. Een logische stap, want het wordt steeds makkelijker om je producten online aan te bieden.

Lees verder

14 december 2021 om 10:00 uur door Casper van Heel - Algemeen

Hoe blijf je buiten warm in 3 stappen

Nu het steeds eerder donker wordt, merk je al snel dat het buiten kouder aan het worden is. Jezelf een hele dag lekker warm houden met een dikke jas lukt dan niet altijd, en werkt niet prettig. Maar er is wel degelijk een oplossing!

Lees verder

16 november 2021 om 9:00 uur door Casper van Heel - Algemeen

Jumbo, doprol of hulsloos: hoe kies je het beste toiletpapier voor jouw bedrijf?

In Nederland spoelen we maarliefst 22 miljoen meter papier per dag door het toilet! Hoewel de meesten er niet bij stilstaan, kan een bewuste keuze uit alle verschillende soorten toiletpapier heel handig zijn! Wat is nou het verschil tussen al die wc-rollen? We leggen het je uit, zodat je daarna altijd het juiste toiletpapier kiest.

Lees verder

2 november 2021 om 17:30 uur door Casper van Heel - Algemeen

Welk mondmasker gebruik je nou waarvoor?

Ze zijn bijna niet meer weg te denken, mondkapjes. Op de werkvloer, in winkels, openbare gebouwen en op straat. Maar welk mondkapje gebruik je nou waarvoor? Becherm je alleen de mensen om je heen? Of kies je voor een mondmasker dat ook jezelf beschermt tegen anderen? Want het ene mondmasker is het andere niet. Wij leggen je precies uit welk masker, wat doet.

Lees verder

22 juli 2021 om 12:00 uur door Marlies Vermeulen - Algemeen

Dit is waarom jouw kat liever in een doosje gaat zitten!

Ken je dat? Heb je met veel zorg een dure kattenmand uitgezocht (want je hebt natuurlijk alles over voor je beestje) kruipt ‘ie in de eerste de beste kartonnen doos die voorhanden is. Het zorgt regelmatig voor grappige plaatjes. Maakt niet uit of het een grote of een kleine doos is, jouw kat zal altijd even proberen of ‘ie erin past. Waar komt die obsessie toch vandaan?

Lees verder

18 februari 2021 om 15:00 uur door Marlies Vermeulen - Algemeen

Verbod op bamboe serviesgoed. Hoe zit dat?

Het leek zo’n mooie duurzame oplossing: herbruikbaar servies gemaakt met bamboevezels. Alleen bestaat dit herbruikbare servies naast bamboevezels ook uit melamine kunststof. En juist die combinatie kan zorgen voor schade aan de gezondheid.

Lees verder

28 januari 2019 om 16:30 uur door Marlies Vermeulen - Algemeen

Rietje erbij? Eet smakelijk!

Plastic is fantastisch materiaal, met ongekende mogelijkheden. Zolang we er bewust mee omgaan en het op de juiste manier recyclen kunnen we er heel lang plezier van hebben. Helaas gaat lang niet iedereen daar verstandig mee om. Met als gevolg dat er heel wat plastic rondzwerft op onze wereld. Wij hebben een heel leuk alternatief voor plastic rietjes!

Lees verder

21 december 2018 om 11:41 uur door Marlies Vermeulen - Algemeen

De Qcup, wat een uitvinding!

De Qcup: gemakkelijk, schoon én duurzaam. Eenvoudiger afval scheiden en recyclen op festivals en evenementen. Geen vieze vingers meer in je glazen en geen draagtrays meer nodig dankzij een vernieuwend haaksysteem!

Lees verder

24 juli 2018 om 15:00 uur door Aki Cobic - Algemeen

Message in a Bottle

Wist je dat? 
  • Er een nieuwe plasticwet aan zit te komen?
  • Wij gemiddeld 244,5 kg afval per jaar scheiden?
  • Je met scheiden van plastic verpakkingen bijdraagt aan de besparing op de CO2-uitstoot. Dat is vergelijkbaar met het energieverbruik van maar liefst circa. 100.000 huishoudens.
Lees verder

15 september 2017 om 10:00 uur door Marlies Vermeulen - Algemeen

Twepa bezocht het veelbesproken theaterspektakel 'Het Verzet Kraakt'

Het Verzet Kraakt. Het verhaal achter de grootste bankroof in de Nederlandse geschiedenis. En dat allemaal in ons Twentse Almelo! Vanaf de eerste dag dat de voorstelling te zien was werd er zeer enthousiast over het spektakel gesproken. Als sponsor van het evenement wilden wij er uiteraard bij zijn. Met hoge verwachtingen vertrokken wij daarom richting Almelo met Twepa relaties.

Lees verder

16 juni 2016 om 9:30 uur door Aki Cobic - Algemeen

Ruim 85 jaar een slimme familie

Twepa heeft vooral veel werkplezier op voorraad.

Twepa is een fullservice facilitaire groothandel, maar bovenal een familiebedrijf. Dat blijkt niet alleen uit het bestuur, maar vooral uit de cultuur. Verpakkingen, schoonmaakmiddelen, bedrijfskleding, disposables en kantoorartikelen. Twepa levert alles vanuit eigen magazijn. Haar chauffeurs bezorgen het bij je, waar ook ter wereld. Gedreven door passie zetten ze zich dagelijks in voor betere resultaten en relaties, zowel intern als extern. Contict, ICT partner, ondersteunt en adviseert hierbij. Voor hun oplossing Het Slimme Werken hebben zij Twepa medewerkers Rik Asbreuk (IT -en kwaliteitsmanager) & Sanne Willems-Mensink (Marketingmedewerker) laten vertellen over Het Slimme Werken bij Twepa. Hieronder ons verhaal

Lees verder

13 juni 2016 om 11:49 uur door Aki Cobic - Algemeen

Twepa kleurt Groen

Het lijkt wel een trend te worden!
 
De overheid stimuleert het, steeds meer consumenten verwachten het en steeds meer bedrijven doen het: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Twepa vinden wij MVO ook ontzettend belangrijk. Naast het zo milieu bewust mogelijk leveren van onze producten en diensten proberen wij ook op andere manieren een steentje bij te dragen. 
Lees verder

25 februari 2016 om 11:19 uur door René - Algemeen

Gratis advies t.w.v. € 250

Twepa bedrijfskleding

In de huidige concurrerende markt kan een professionele uitstraling u net dat beetje meer geven.
Dit lukt al door uw kledingpakket in kleur en kwaliteit op elkaar aan te sluiten. Hierbij staat centraal dat uw
medewerkers zich prettig voelen in de kleding en dat deze duurzaam is. 

Lees verder

25 februari 2016 om 10:48 uur door René - Algemeen

Aachen handschoenen

Aachen handschoenen

In oktober 2015 heeft Twepa de keuze gemaakt om distributeur te worden van Aachen handschoenen. In samenwerking met
klanten uit verschillende branches hebben wij de handschoenen uitvoerig getest. 
De uitkomsten hiervan waren zo positief dat Twepa heeft besloten om alleen nog disposable handschoenen te voeren van het merk Aachen!

Lees verder