28 januari 2019 om 16:30 uur door Twepa - Algemeen

Rietje erbij? Eet smakelijk!

Plastic is fantastisch materiaal, met ongekende mogelijkheden. Zolang we er bewust mee omgaan en het op de juiste manier recyclen kunnen we er heel lang plezier van hebben. Helaas gaat lang niet iedereen daar verstandig mee om. Met als gevolg dat er heel wat plastic rondzwerft op onze wereld. Wij hebben een heel leuk alternatief voor plastic rietjes!

Lees verder

21 december 2018 om 11:41 uur door Twepa - Algemeen

De Qcup, wat een uitvinding!

De Qcup: gemakkelijk, schoon én duurzaam. Eenvoudiger afval scheiden en recyclen op festivals en evenementen. Geen vieze vingers meer in je glazen en geen draagtrays meer nodig dankzij een vernieuwend haaksysteem!

Lees verder

24 juli 2018 om 15:00 uur door Aki Cobic - Algemeen

Message in a Bottle

Wist je dat? 
  • Er een nieuwe plasticwet aan zit te komen?
  • Wij gemiddeld 244,5 kg afval per jaar scheiden?
  • Je met scheiden van plastic verpakkingen bijdraagt aan de besparing op de CO2-uitstoot. Dat is vergelijkbaar met het energieverbruik van maar liefst circa. 100.000 huishoudens.
Lees verder

15 september 2017 om 10:00 uur door Twepa - Marlies Vermeulen - Algemeen

Twepa bezocht het veelbesproken theaterspektakel 'Het Verzet Kraakt'

Het Verzet Kraakt. Het verhaal achter de grootste bankroof in de Nederlandse geschiedenis. En dat allemaal in ons Twentse Almelo! Vanaf de eerste dag dat de voorstelling te zien was werd er zeer enthousiast over het spektakel gesproken. Als sponsor van het evenement wilden wij er uiteraard bij zijn. Met hoge verwachtingen vertrokken wij daarom richting Almelo met Twepa relaties.

Lees verder

16 juni 2016 om 9:30 uur door Aki Cobic - Algemeen

Ruim 85 jaar een slimme familie

Twepa heeft vooral veel werkplezier op voorraad.

Twepa is een fullservice facilitaire groothandel, maar bovenal een familiebedrijf. Dat blijkt niet alleen uit het bestuur, maar vooral uit de cultuur. Verpakkingen, schoonmaakmiddelen, bedrijfskleding, disposables en kantoorartikelen. Twepa levert alles vanuit eigen magazijn. Haar chauffeurs bezorgen het bij je, waar ook ter wereld. Gedreven door passie zetten ze zich dagelijks in voor betere resultaten en relaties, zowel intern als extern. Contict, ICT partner, ondersteunt en adviseert hierbij. Voor hun oplossing Het Slimme Werken hebben zij Twepa medewerkers Rik Asbreuk (IT -en kwaliteitsmanager) & Sanne Willems-Mensink (Marketingmedewerker) laten vertellen over Het Slimme Werken bij Twepa. Hieronder ons verhaal

Lees verder

13 juni 2016 om 11:49 uur door Aki Cobic - Algemeen

Twepa kleurt Groen

Het lijkt wel een trend te worden!
 
De overheid stimuleert het, steeds meer consumenten verwachten het en steeds meer bedrijven doen het: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Twepa vinden wij MVO ook ontzettend belangrijk. Naast het zo milieu bewust mogelijk leveren van onze producten en diensten proberen wij ook op andere manieren een steentje bij te dragen. 
Lees verder

25 februari 2016 om 11:19 uur door René - Algemeen

Gratis advies t.w.v. € 250

Twepa bedrijfskleding

In de huidige concurrerende markt kan een professionele uitstraling u net dat beetje meer geven.
Dit lukt al door uw kledingpakket in kleur en kwaliteit op elkaar aan te sluiten. Hierbij staat centraal dat uw
medewerkers zich prettig voelen in de kleding en dat deze duurzaam is. 

Lees verder

25 februari 2016 om 10:48 uur door René - Algemeen

Aachen handschoenen

Aachen handschoenen

In oktober 2015 heeft Twepa de keuze gemaakt om distributeur te worden van Aachen handschoenen. In samenwerking met
klanten uit verschillende branches hebben wij de handschoenen uitvoerig getest. 
De uitkomsten hiervan waren zo positief dat Twepa heeft besloten om alleen nog disposable handschoenen te voeren van het merk Aachen!

Lees verder