Over Twepa

Twepa is de favoriete facilitaire servicegroothandel van ondernemend Nederland. En dat al sinds 1929. Een (h)echt familiebedrijf met Twentse roots, dat klanten en hun behoeftes echt centraal zet. Zo zijn we de smeerolie voor menig organisatie of instelling.

We verpakken het niet mooier dan het is. Dat past niet bij ons. Onze ambitie is dat we graag een bijdrage willen leveren aan jouw succes. Soms een kleine bijdrage. Soms een bijdrage met grote impact of effect. Maar altijd door samen te ondernemen. Hierbij ligt ons kenmerkende Twentse accent op onze persoonlijke aanpak, ondersteund met praktische online tools. En dat werkt! Met mekaar en voor mekaar. Daar zijn we trots op.

Waar we in geloven

Twepa gelooft in de passie van ondernemers en wil ondernemers laten doen waar ze goed in zijn. Ondernemen. Daarom ondersteunen wij jou en jouw mensen volledig op het gebied van facilitaire producten en oplossingen. Samen tot het beste resultaat komen. Daar draait het om.

We zijn de smeerolie voor menig organisatie en instelling in Nederland. Waar anderen stoppen, gaan wij door. Tenminste dat is wat klanten over ons zeggen. Als favoriete facilitaire servicegroothandel supporten we onze klantrelaties full service met een sterk assortiment facilitaire producten, simpele klantoplossingen en slimme concepten. Zo kunnen onze klanten zich echt bezig houden met de core business of dingen waar ze goed in zijn. Ieder z’n kracht.