Over Twepa

Twepa is de favoriete facilitaire servicegroothandel van ondernemend Nederland. En dat al sinds 1929. Een (h)echt familiebedrijf met Twentse roots, dat klanten en hun behoeftes echt centraal zet. Zo zijn we de smeerolie voor menig organisatie of instelling.

Wie is Twepa?

Twepa is dé favoriete facilitaire groothandel van ondernemend Nederland. Al sinds 1929 dragen we bij aan het uiteindelijke succes van onze klanten door ze full service te ondersteunen met een sterk assortiment facilitaire producten. Daarbij staat het belang van de klant altijd op nummer één. Diep geworteld in Twente, maar inmiddels een grote steun voor organisaties door heel Nederland. Wij ondersteunen je met het bereiken van jouw zakelijke successen.

Wat doet Twepa?

Door ondernemers, mkb'ers en grote bedrijven te voorzien van facilitaire artikelen kunnen zij zich weer focussen op datgene waar het voor hen echt om draait; ondernemen. Met ons ruime assortiment en de mogelijkheid tot het leveren van klantspecifieke producten kunnen wij een compleet pakket leveren. Zo hoef je als inkoopmanager of ondernemer niet bij verschillende partijen op zoek naar de facilitaire producten die je nodig hebt. Dat scheelt tijd en geld. Ons volledige assortiment is onderverdeeld in de productgroepen Dozen, Verpakkingen, Disposables, Bedrijfskleding, Schoonmaak en Kantoorartikelen.

Waar ligt de kracht van Twepa?

Twepa werkt met brancheteams. Zo weten onze verkoopmedewerkers altijd precies wat een bedrijf uit jouw branche nodig heeft, en wat Twepa daarin kan betekenen. We werken met vijf verschillende branche teams, die gespecialiseerd zijn in de uitdagingen die jouw branche ondervindt. We adviseren, denken met je mee en ondersteunen jouw gehele onderneming. Dit doen we met onze brancheteams: Industrie, Food, Retail, Zorg, onderwijs & overheid en Dienstverlening. Deze brancheteams kennen de markt en de wet- en regelgeving, maar ook de klantbehoeften en de ins & outs van ons assortiment. Zo heb je altijd contact met dezelfde bekende gezichten en kun je ze snel, rechtstreeks bereiken. Wel zo fijn als je weinig tijd hebt voor het inkopen van je facilitaire producten.

Samen groeien met Twepa

We verpakken het niet mooier dan het is. Dat past niet bij ons. Onze ambitie is dat we graag een bijdrage willen leveren aan jouw succes. Soms een kleine bijdrage. Soms een bijdrage met grote impact of effect. Maar altijd door samen te ondernemen en samen te groeien. Als jouw onderneming groeit, groeit ons assortiment met je mee. Lees meer over samen groeien op onze missie en visie pagina.

Hoe is het om klant te zijn bij Twepa?

Tijdens het samen groeien ligt het kenmerkende Twentse accent op onze persoonlijke aanpak. En dat werkt! Met mekaar en voor mekaar. Daar zijn we trots op. We laten je graag zien hoe het er uit ziet om klant te worden, en te zijn bij Twepa

  1. Bij interesse in ons assortiment, neem jij contact met ons op, via telefoon, e-mail of direct via een accountmanager.
  2. We plannen een bel en/of fysieke afspraak in om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.
  3. Bij een wederzijds goed gevoel gaan we een offerte maken waarin we alle producten aanbieden die jij nodig hebt om te kunnen ondernemen.
  4. Bij akkoord zullen we je inschrijven als klant en de producten leveren.
  5. Indien je hier behoefte aan hebt maken we ook een klantenportaal voor je aan. Hierin kun je gemakkelijk oude orders terugvinden. Daarnaast zetten we een op maat gemaakt assortiment voor je klaar. Da’s lekker makkelijk zoeken.
  6. Na een tijdje bespreken we hoe de producten zijn bevallen en kijken we of er nog veranderingen of aanvullende producten gewenst zijn.
  7. Als alles geregeld is, kun jij mooi verder met ondernemen.
  8. Mocht je ergens tegenaan lopen of nieuwe producten nodig hebben bel je met je accountmanager / brancheteam en regelen we het gelijk voor je.
  9. Ons assortiment groeit met je mee. Wij zorgen dat we alles in huis hebben of halen om jou te kunnen blijven ontzorgen.

 

Wil je na al deze informatie weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan contact aan, bel een brancheteam of schrijf je in als klant.