Missie & Visie

Tijden veranderen, en bij Twepa veranderen we mee. De markt blijft zich voortdurend ontwikkelen. Zo zijn er logistieke uitdagingen door wereldwijde schaarste, pandemie├źn en oorlogen. Daarnaast bieden we steeds meer duurzame producten aan door het verbod op wegwerpplastic en de bewustere keuzes vanuit de markt. Ondanks al deze uitdagingen blijven we groeien. Het is daarom tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen!

Samen groeien

Tijdens de groei ontstond er een duidelijk besef: als onze klanten, leveranciers en werknemers groeien, dan groeit Twepa mee. Door deze drie partijen te helpen met hun core business groeien we namelijk alle vier. Samen groeien betekent voor ons dat we niet alleen moeten werken om zelf te groeien, maar er ook alles aan moeten doen om onze klanten, leveranciers en werknemers te laten groeien. Hieruit vloeien vier kernwaarden naar voren. Kernwaarden die nauw aansluiten bij onze visie op de toekomst en de missie om dit waar te maken.

Noaberschap

Door onze banden met de markt, de ondernemers en bijvoorbeeld FC Twente zijn wij een sterke lokale kracht. Al ruim 90 jaar een begrip in het Oosten. Begonnen in Twente, inmiddels uitgegroeid tot ver daarbuiten. Maar altijd met het gezamenlijke ‘noaberschap’ in onze genen. Dat groeit altijd met ons mee, ongeacht ons werkgebied.

Gelijkwaardig

Bij Twepa gaan we gelijkwaardig om met iedereen. Iedereen telt mee en we doen het samen. We gaan normaal en gelijkwaardig om met al onze klanten, leveranciers en medewerkers. Ongeacht de sociale, demografische of economische plek in de samenleving. Twepa is er voor kleine en grote bedrijven. We bedienen elke klant en delen elkaars successen. Of dat nou met een bedrijf is dat zijn sporen al verdiend heeft, of een nieuwkomer op de markt. We denken graag met je mee.

Persoonlijk

Twepa is groot geworden en staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Dit één op één contact met onze klanten blijft altijd waardevol voor ons. Ook nu we groeien. We doen er alles aan om de klant centraal te stellen in het denken en doen. Doordat we werken in brancheteams weet je altijd wie je aan de lijn krijgt voordat je ons belt. Wij weten zo direct wat jouw voorkeuren en benodigdheden zijn.

Betrouwbaar

Logistieke problemen van karton tot koffiebeker raken onze hele industrie. Door de huidige onzekerheden in de wereldwijde bevoorradingsketen is het belangrijk dat onze klanten en leveranciers weten dat ze op ons kunnen vertrouwen. Duidelijk contact, eerlijke verwachtingen scheppen, en die daarna nakomen. In goede en in slechte tijden: we doen wat we zeggen en wat we doen.


Meer weten over de hernieuwde missie en visie van Twepa?
Vraag het aan je brancheteam vertegenwoordiger Industrie, Food, Retail, Zorg, onderwijs & overheid en Dienstverlening