20 juli 2021

Webwinkel Vakdagen groot succes

We kijken samen met onze partner Airworks met veel plezier terug op de beurs. Heerlijk om iedereen weer eens ‘in het echt’ te kunnen spreken!

Op woensdag 7 en donderdag 8 juli vonden we Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs. Een zogenaamde 'Summer edition', omdat de beurs begin dit jaar niet door kon gaan in verband met de strenge, noodzakelijke coronaregels.

Webwinkel Vakdagen, het ontmoetingsplatform voor de e-commerce

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. De pandemie, en de daarmee samenhangende maatregelen, hebben enorme gevolgen gehad voor alle sectoren. Eén van de belangrijkste is dat digitale plannen en ambities in een stroomversnelling zijn geraakt. Voor retailers, dienstverleners en producenten werd ondernemen via het web belangrijker dan ooit. Daar komt heel wat bij kijken! Tijdens de webwinkel vakdagen werden kennis, kunde en contacten gebundeld op één beursvloer.

Met wat aanpassingen toch een beurs

Met een ruime opzet, waardoor voldoende afstand gehouden kon worden, was het deze zomer dus alsnog mogelijk om bij elkaar te komen. Wat hebben we genoten! Het was heerlijk om iedereen weer eens in het echt te kunnen spreken. Zowel de gesprekken met bestaande relaties als de nieuwe leuke contacten die we hebben gelegd gaven ons enorm veel energie.

Momenteel zijn we druk met het opvolgen van alle aanvragen én aan het bekijken of we volgend jaar weer op de beurs kunnen staan. Want het smaakt zeker naar meer!