13 maart 2020

Voorzorgsmaatregelen omtrent coronavirus

Vanwege de versnelde verspreiding van het coronavirus, hebben we bij Twepa een aantal nieuwe maatregelen geïnitieerd om onze werknemers en zakenpartners op de best mogelijke manier te beschermen. Tegelijkertijd willen we onze klanten de service bieden die ze van ons gewend zijn.

Aangepaste samenwerking

We streven ernaar om de werkzaamheden binnen ons bedrijf zoals gewoonlijk voort te zetten. We zullen echter de manier waarop we samenwerken veranderen, om het risico van verdere verspreiding van het virus te minimaliseren. Dit betekent dat ons kantoor beperkt bezet is en we onze administratieve taken deels vanuit huis zullen uitvoeren. Alle contacten kunnen zoals gewoonlijk worden gelegd, aangezien e-mails, webbestellingen en telefoontjes zonder direct contact plaatsvinden, ongeacht vanaf welke locatie we werken.

Bestellingen

Wel kan het van tijd tot tijd resulteren in een iets langere doorlooptijd van oproepen en e-mails, en kan het soms iets langer duren voordat je een geplaatste bestelling ontvangt. Maar we kunnen je verzekeren dat we ons uiterste best zullen doen om het huidige serviceniveau te behouden.

Onze chauffeurs blijven hun routes rijden om jouw bestellingen te bezorgen. Om zoveel mogelijk direct contact te voorkomen zullen zij echter de bestelling afleveren tot over de eerste drempel. Ook in onze winkel zal het fysieke contact met onze klanten zoveel mogelijk beperkt worden.

Voorraad

Op een aantal artikelen na, is onze voorraad volledig. Bestellingen kunnen dus gewoon zoals gebruikelijk geplaatst worden in dezelfde groottes en frequenties als je gewend bent. We hebben regelmatig contact met onze leveranciers en verzendpartners en ze bevestigen allemaal dat ze de komende periode hun verplichtingen gewoon kunnen nakomen.

We hopen op jouw begrip en kijken uit naar een gebruikelijke voortzetting van onze samenwerking in deze moeilijke periode. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met jouw contactpersoon.
 
 
De verscherpte maatregelen zullen gelden tot nader order. We zullen ons aanpassen naarmate de situatie verandert.