27 februari 2017

Twepa ondersteunt Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Een geweldig initiatief dat we graag ondersteunen op een manier die bij ons past als betrokken familiebedrijf en facilitaire groothandel met hart voor haar klanten.

Neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien! De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Speciaal voor deze week heeft Twepa een StartUp Box vol Twepa producten ontwikkeld. Om te ontzorgen, te faciliteren en een kleine bijdrage te leveren aan de aftrap van een succesvolle week van Zorg en Welzijn. Een groot succes! We kregen veel aanvragen van diverse zorginstellingen. De dozen zijn verdeeld en met grote belangstelling in ontvangst genomen.