27 februari 2017

Onze groothandel wordt uitgebreid met een groot assortiment dozen

Twepa heeft als facilitaire servicegroothandel de ambitie om favoriet te zijn van klanten, medewerkers en leveranciers. We verpakken het niet mooier dan het is, maar sinds 1929 dragen we al bij aan het uiteindelijke succes van onze klanten door ze full service te supporten met een sterk assortiment facilitaire producten, slimme concepten en simpele oplossingen.

Een onderdeel van ons sterke facilitaire assortiment zijn Dozen. Dozen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Soms ter bescherming of verpakking van uw producten, maar steeds vaker ook als verlengstuk van uw bedrijfsuitstraling. Wat dacht u van een doos met uw logo of boodschap erop? Wij hebben een doos voor elk doel.  Dankzij ons zusterbedrijf, de Twentsche Dozencentrale, maken dozen al jaren lang onderdeel uit van ons assortiment.

Maar onze kracht als groothandel is dat we graag een bijdrage willen leveren aan het succes van onze klanten als totaalleverancier. Zodat u als klantrelatie voor al uw benodigde facilitaire producten op één plek terecht kunt. Daarom vindt en bestelt u vanaf 3 april 2017, naast de andere facilitaire producten, het uitgebreide assortiment dozen in onze groothandel aan het Poolman in Enschede. Dozen vormen hiermee de 6e productgroep van Twepa. Een mooie aanvulling op de productgroepen verpakkingen, disposables, bedrijfskleding, schoonmaak en kantoorartikelen. Van klein of standaard tot op maat gemaakt. Alles onder één dak en in één keer bij u af te leveren. Zoals u al van ons gewend bent.

Wilt u liever uw bestelling gelijk meenemen? Dan kan dat ook. Uw bestelde dozen liggen binnen 20 minuten klaar om opgehaald te worden bij het afhaalpunt van de Twentsche Dozencentrale. Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee, zorgen wij er ondertussen voor dat de rest van uw bestelling aan het Poolman wordt gepakt en voor uw vertrek richting Dozencentrale aan u wordt meegegeven.  Zo kunt u het snelst weer doorgaan met zaken waar u goed in bent. En dat werkt! Met mekaar en voor mekaar. Daar zijn we trots op.