14 juni 2018

Netwerken in een cabrio?

Wij geloven in de passie van ondernemers. Een passie die we delen. Samen tot het beste resultaat komen. Daar gaat het om. Netwerken is daar een belangrijk onderdeel van. Meestal traditioneel in een zaaltje of café, maar kan dat niet anders?

Jawel! Hoeveel leuker is het om buiten te netwerken? In een informele sfeer. Met de wind door je haren in de frisse lucht. Dan leg je de leukste contacten en kom je vaak op de beste ideeën.

Daarom deden wij op donderdag 7 juni mee aan het Rollin’ Dinner, georganiseerd door de TOS Businessclub. Het idee van zo’n dinner is dat elke gang op een andere locatie gegeten wordt. Leuk, want zo kom je op verschillende plaatsen en word je op elke locatie weer opnieuw verrast door de bijzondere plek en de gerechten. En wanneer je met zijn allen van locatie wisselt kan het eten meteen even zakken. Ook prettig.

In klassieke cabrio’s voorzien van roadbook, een kaart van de omgeving en een mand vol lekkernijen trokken we het Twentse landschap in. Op de verrassende checkpoints onderweg werden we getrakteerd op heerlijke hapjes en drankjes. Hip happen met ondernemers uit de omgeving. Ideeën uitwisselen en nieuwe zakelijke contacten leggen. Zo wordt netwerken nóg leuker.

De avond sloten we af in Ibiza stijl bij buitenplaats de Houtmaat. Met DJ én band. Een geslaagde dag in alle opzichten. Voor mekaar.

 

Foto: Abbink Fotografie