28 juni 2018

Even voorstellen

Even voorstellen: Maykel Kuipers. Met de ervaring en kennis die hij in de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd in de bedrijfskleding en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) een waardig opvolger.

Beste relatie,

Sommigen hebben mij al gezien, ontmoet en gesproken, anderen nog niet. Graag stel ik me via deze weg even voor. Ik ben Maykel Kuipers, 44 jaar en sinds 1 juni 2018 werkzaam bij Twepa.

Flinke uitdaging

Ik ben me ervan bewust dat het een flinke uitdaging zal zijn om de plek van Johanna in te vullen op de manier zoals zij dat deed. Anderzijds ben ik ervan overtuigd dat ik op mijn manier ook enorm veel voor je kan betekenen. Zo heb ik ruim 15 jaar ervaring en kennis opgebouwd in de bedrijfskleding en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen).In het brede facilitaire assortiment van Twepa zie ik voor PBM’s zeker nog doorgroeimogelijkheden.

Nieuw kleding managementsysteem

Daarnaast ga ik mij focussen op ons nieuwe kleding managementsysteem. Nieuw, want ons huidige kledingmanagement systeem was nodig toe aan een update! Het nieuwe systeem is voorzien van hele mooie uitgebreide functies waarmee we onze klanten totaal kunnen ontzorgen op het gebied van bedrijfskleding en PBM’s. Het maakt het mogelijk om als gebruiker nog sneller en simpeler bestellingen te kunnen plaatsen op basis van punten of valuta. Daarnaast is het heel eenvoudig om medewerkers aan te melden en rapportages van het aantal ingekochte kledingstukken per drager in te zien. Dit alles om voor elke klant de favoriete facilitaire servicegroothandel van ondernemend Nederland te blijven.

Kennis maken

Meer weten over ons managementsysteem of zien welk gezicht er bij de naam Maykel Kuipers hoort? Leuk! Ik maak hiervoor graag een afspraak met je. Ik ben bereikbaar per mail via maykel.kuipers@twepa.nl en per telefoon op nummer 06-3041 0405.  Ik kijk ernaar uit eens kennis te maken.

Met vriendelijke groet,

Maykel Kuipers
Specialist Bedrijfskleding en PBM’s