30 november 2018

Event Blijf goed in beeld groot succes!

Wat een geweldig succes was het event Blijf goed in beeld. We hebben genoten van de mooie opkomst, de verrassende reacties op ons persoonlijk kopje koffie, de spraakmakende lezing van onze gastspreker Erik de Vlieger en modeshow die mede dankzij onze bedrijfskleding & pbm leveranciers een succes is geworden!

Op maandag 26 november 2018 heeft Twepa wederom een prachtig event georganiseerd voor haar klanten, leveranciers en partners.

Onder het genot van een persoonlijk kopje koffie vertelde eigenaar Coen Brinkman in het kort over de uitdaging die er aan zit te komen op het gebied van de plastic disposables en hoe Twepa hier als groothandel mee omgaat. Flamboyant zakenman en gastspreker Erik de Vlieger vertelde zijn levensverhaal als ondernemer door verschillende kantelpunten te belichten. Kantelpunten die hem veel mooie kansen hebben gegeven maar hem ook flink hebben beschadigd. Een inspirerend verhaal. Goed in beeld blijf je ook door de juiste bedrijfskleding. Welke kleding en pbm's waarvoor geschikt is werd via een modeshow zichtbaar gemaakt. Conclusie van de avond? Dat bedrijfskleding en pbm's ook heel hip en trendy kunnen zijn! Wie er binnenkort in ieder geval in de laatste bedrijfskleding mode blijlopen zijn de prijswinnaars van de waarde cheques die tijdens de modeshow zijn verloot. Prijzen die allemaal beschikbaar zijn gesteld door onze kleding- en pbm leveranciers.  

We zien de mooie opkomst als een groot compliment en het is ons een genoegen geweest om onze productgroep bedrijfskleding en pbm's aan je een groter publiek voor te stellen. Wij zijn er van overtuigd hiermee nog meer toegevoegde waarde voor klanten te bieden. Nu en in de toekomst.

Wij kijken terug op een geslaagd event en delen graag nog even een korte sfeerimpressie van het event. Als terugblik en als reminder. Zodat het goed in beeld blijft!

Alle foto's zien? Bezoek dan onze Facebook pagina en bekijk het complete album 'Blijf goed in beeld'.