20 juni 2017

Enschedese Haringparty groot succes

Donderdag 15 juni vond de Enschedese Haringparty 2017 plaats. Een hoogstaand netwerkevenement, inclusief een veiling voor het goede doel.

In navolging op de eerste officiële Enschedese Haringparty van vorig jaar, vond onlangs de tweede editie van dit bruisende evenement plaats op het Wilminkplein in Enschede. Hollandse nieuwe, culinaire verrassingen, muziek en het zonnetje zorgden onder andere voor een zeer geslaagde party.

Een belangrijk onderdeel van deze avond was de veiling. De opbrengst van de veiling (met als klapstuk het eerste vaatje haring) ging naar Leergeld Enschede. Deze stichting probeert te voorkomen dat kinderen die in een armoede situatie leven in een sociaal isolement terechtkomen. Zo kunnen deze kinderen zich toch ontwikkelen als ieder ander kind in Nederland. Belangrijk, want nu meedoen is straks meetellen.

De geveilde kavels leverden het totaalbedrag op van €25.800,-. Een prachtige opbrengst voor Stichting Leergeld Enschede. Als partner van het evenement kijken wij met plezier terug op de avond. Fijn dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen!

Voor mekaar.

 

 

 

 

 

 

Foto's: De Fotografe, Marieke Dijkhof