14 maart 2018

Brancheteam Zorg lanceert campagne tijdens de Week van de Zorg en Welzijn

Twepa draagt Zorg en Welzijn een warm hart toe. Een zorginstelling zorgt voor cliënten & patiënten. Dag in, dag uit. Met aandacht, gevoel en een lach. Hoe?

Dat kan iedereen zien tijdens de Week van de Zorg en Welzijn. Dan worden de deuren open gezet voor iedereen die wil komen kijken. Een extra drukke tijd.

Bespaar tijd

Wij leveren graag een bijdrage aan het succes van onze klanten. Door mee te denken en de facilitaire zorgen op ons te nemen. Dan kan de klant zich bezighouden met waar het écht om draait. Juist in deze drukke week laten we onze relaties uit de zorgbranche daarom graag kennis maken met interieurdoeken en sanitairdoeken van Clean ‘n Easy. Deze doeken van Wecovi zijn super hygiënisch, gemakkelijk, en tijdsbesparend.

Wecoline Clean ‘n Easy doeken zijn de ideale oplossing voor tussentijdse schoonmaak van zorgomgevingen en behandelruimten. Kant-en-klare nonwovens voor snelle en hygiënische reiniging. Naast de interieurdoeken en de sanitairdoeken hebben we in ons assortiment ook desinfectiedoeken van Clean 'n Easy.

Testpakket

Deze week ontvangen onze relaties uit de zorg een testpakket. Speciaal door ons brancheteam samengesteld. Onze bijdrage voor een succesvolle Week van de Zorg en Welzijn 2018!

Ook ideaal voor keukens en kantoorruimtes

Het gebruiksgemak van de doeken van Clean 'n Easy beperkt zich natuurlijk niet tot de zorgbranche. Ze zijn ideaal in elke omgeving:

•    Tot wel 20 m2 schoonmaken met slechts 1 doekje
•    Ideaal voor een tussentijdse, snelle schoonmaak
•    Geen last van bedorven sopjes onderin je schoonmaakkast; altijd schoon materiaal
•    Bespaart tijd
•    Altijd schoon materiaal
•    Kans op kruisbesmetting is nihil
•    Geen logistieke processen

Gratis emmer met Clean 'n Easy doeken ter waarde van € 49,40

Benieuwd naar de doeken van Clean 'n Easy? Maak nu kennis met de doeken en vraag een gratis demo aan. Dan ontvang je een gratis emmer van Clean 'n Easy doeken ter waarde van € 49,40

Op=op!