22 juni 2018

Bedankt voor een hele mooie tijd!

“Ruim 12 jaar ben ik bij Twepa actief geweest. Gedurende deze tijd heb ik altijd met enorm veel plezier gewerkt. Enkele weken geleden heb ik op dringend advies mijn laatste werkdag gehad. Ik wil jullie bedanken voor een hele mooie tijd!” - Johanna Kraak -

Lieve mensen,

Ruim 12 jaar ben ik bij Twepa actief geweest. Gedurende deze tijd heb ik altijd met enorm veel plezier gewerkt. Eerst in het pand aan de Hengelosestraat op de afdeling textiel, zonder daglicht, maar waar ik wel een basis heb gelegd voor mijn latere functioneren in de commerciële buitendienst op het gebied van bedrijfskleding. Een branche die enorm in ontwikkeling is geweest.

Groei

Ook Twepa zelf heeft niet stil gezeten. We hebben inmiddels een geweldig pand aan de Westerval met veel daglicht. Een showroom waarin onze relaties goed ervaren wat er te verkrijgen is. Waar geadviseerd wordt door verscheidene kundige collega’s die hun hand er ook niet voor omdraaien om een logo te plaatsen met onze eigen drukmachines.

Records

Het afgelopen jaar was een absoluut commercieel hoogtepunt; omzetrecords en bijna de gehele Twentse verzorgingswereld - naast aansprekende namen in de industrie - in de kleding van Twepa. Hele flinke en mooie stappen waar ik bijzonder trots op ben.

Waar ik echter het meest van heb genoten is de samenwerking met iedereen. Klanten, leveranciers en natuurlijk mijn geliefde collega’s. Die laatsten hebben het door mijn enorme commerciële drive niet altijd even makkelijk gehad, want bij mij zal altijd het belang van de klant torenhoog bovenaan staan.

Bedankt!

Enkele weken geleden heb ik op dringend advies mijn laatste werkdag gehad. Ik, en ik denk ook Coen, waren eigenlijk nog niet zover. De gedachte van niet meer werken, en het missen van het plezier bij Twepa wilde er niet in. Toch is het een goede beslissing geweest. Ik heb mooie plaatsen op deze wereld kunnen bezoeken samen met mijn meest dierbaren. Ook thuis kan ik nu genieten van de rust en plukken we samen de goede en mooie momenten. De toekomst is hoogst onzeker en zorgelijk. Gelukkig zorgen de herinneringen aan u en de werkzaamheden bij Twepa voor een grote glimlach.

Heel hartelijk dank daarvoor, het gaat jullie goed!

Johanna Kraak

 

Lieve Johanna,

Wat ons het meest zal bijblijven is jouw fanatisme en de gunfactor die jij ontving van onze afnemers en leveranciers. Persoonlijk waren onze bezoeken, het liefst aan een grote tafel met meerdere personen, echt geweldig om mee te maken. Hoe jij met jouw kennis de verkregen informatie omvormde tot een heldere behoefte en daarvoor een oplossing aandroeg, ben ik niet vaak tegengekomen. Dat was ook een hele klus want in jouw beginjaren had Twepa echt nog niet de naam en goede reputatie op het gebied van bedrijfskleding die het vandaag de dag heeft.

Natuurlijk heb je niet alles alleen gedaan, maar het mag duidelijk zijn dat je hier een bijzonder groot aandeel in hebt gehad.
Enorme dank daarvoor!

Coen Brinkman