16 maart 2016

Activa assortiment

Twepa hecht veel waarde aan onderzoek en ontwikkeling met een focus op efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Vandaar dat wij ons vanzelfsprekend konden vinden in de producten van Activatec, leverancier van het Activa assortiment.

Activa tape

Activa tape is verkrijgbaar in Light (dozen tot 15 kg) | Basic ( dozen tot 30 kg)  | Power (dozen meer dan 30 kg) |
Het Activa tape is het enige verpakkingstape met een economische run lengte van 150 meter. Hoe langer de rol hoe meer opslagruimte, tijd en geld u bespaart!
Natuurlijk zijn de 66 meter en 132 meter en machine tapes ook leverbaar in transparant en bruin.
De milieuvriendelijke en extra sterke PK6 lijm houdt zelfs stand onder extreme temperaturen en sluit na dagen uw verpakkingen betrouwbaar en veilig.
Met de speciaal ontwikkelde tape afroller, welke is gemaakt op basis van het Activa tape wordt de werklast verlicht en verhoogt u de prestaties.

Activa folie

Na onze goede ervaringen met Activa tape kunnen wij met trots melden dat Twepa sinds een maand naast het Activa Tape ook distributeur is geworden van Activa Folie in Nederland!
Het opmerkelijke, snelle en toenemende succes van Activa tape en foliën toont aan dat we met Activa een sterk en innovatief merk hebben binnen gehaald.

Ook onze Activa foliën zijn verkrijgbaar in Light (pallets tot 600 kg) | Basic (Pallets tot 800 kg) | Power (pallets tot 1200 kg)

Duidelijk concept 

Activa tape en pallet foliën – onze best verkochte tapes en foliën, in een mooi en duidelijk concept; Light, Basic en Power.
Een mooi en duidelijk concept en het antwoord op de huidige behoefte van de verpakkingsmarkt.

U wilt uw effectiviteit en efficiëntie te verhogen in de verpakking?

Met Twepa kunt u uw processen, diensten en de daaraan verbonden kosten rond het thema verpakking  optimaliseren. Gericht veranderen van Uw verpakkingen in de breedste zin van het woord, onze verpakkingen gaan uw bedrijf tijd en geld besparen. Ons ervaren team geeft vrijblijvend  advies over onze producten.

Op 12, 13 en 14 april 2016 staan wij tevens op de Empack 2016. Hier kunt u ons vinden bij stand nummer A133, waar we graag meer over dit concept willen vertellen maar ook over de rest van Twepa.