19 juli 2018

Aachen disposable handschoenen

Een aantal jaar geleden heeft Twepa besloten om voor Nederland exclusief distributeur te worden van disposable handschoenen van het merk Aachen. In samenwerking met klanten uit verschillende branches hebben wij destijds de handschoenen uitvoerig getest.

De uitkomsten waren ontzettend positief! Wij zijn vandaag de dag nog steeds erg enthousiast over deze handschoentjes. We brengen ze daarom graag nog een keertje onder de aandacht.

CV Protection

CV Protection, leverancier van Aachen, is een van de belangrijkste distributeurs van disposables in Spanje en is een project van Celulosas Vascas. Deze onderneming is opgericht in 1981 en heeft wereldwijd een ruime ervaring in de zorg- en industriële sector.

CV protection heeft een jong en bekwaam team. Dat goede en betrouwbare connecties heeft met leveranciers die continu aan het actualiseren en verbeteren zijn op innovatie en cutting edge producten. In Spanje beschikt CV Protection over een vestiging met een opslag van ruim 6.000 m², die is aangepast aan de stijgende vraag in deze range van producten. En dat zorgt voor een snelle levering!

Voor Twepa zijn dit belangrijke redenen om samen te werken met dit mooie en bekende internationale merk. Hiermee kunnen wij jouw onderneming voorzien van een hoge kwaliteit van disposable handschoenen, met bijhorende certificaten.

Aachen handschoenen

Met de ruime range handschoenen kunnen wij voor elke onderneming een geschikte handschoen bieden. Of het nu gaat om latex, nitril of vynil; Twepa kan het totaalpakket bieden!

Samen met onze klanten hebben wij de handschoenen uitvoerig getest in diverse branches. Hieruit kwam voor ons naar voren dat de handschoenen voldoen aan een zeer hoge kwaliteit. 

Deze kwaliteit wordt nogmaals bevestigd door de EU kwaliteitsnormen. Onze Aachen handschoenen voldoen aan maar liefst 5 EU-normen!


Overtuigd?

Ben jij benieuwd of heb je vragen over deze producten? Aarzel niet en neem contact met ons op!