Afbeelding

Team Industrie

Innovatie is een must om groei te behouden. Daar geloven wij in. Wij hebben een drietal creatieve fanatiekelingen die er alles aan willen doen om jullie bedrijf gesmeerd te laten lopen en te helpen de groei te realiseren. De kracht van ons team is dat ze de markt en wet- & regelgeving kennen, maar vooral ook uw organisatie kennen.

Afbeelding

Onze kracht

Dat werkt niet alleen prettig, maar ook snel en soepel. Een nieuwe klant, veranderende behoeften, second opinion of simpelweg een oplossing voor uw facilitaire probleem? Wij regelen het graag. Zo zijn wij uw smeerolie en dat alles met een knipoog. Daag ons maar eens uit!

Afbeelding


Strapband starterspakket compleet

Omsnoeren is een ideale manier om uw pakketten te zekeren. Individuele dozen kunnen zo worden gesloten maar het wordt ook gebruikt om meerdere collies samen te voegen of goederen vast te zetten op een pallet.

Bekijk in webshop

Bundelfolie 10cmx150m 20mu transparant

Deze bundelfolie heeft de afmeting van 10 centimeter x 150 meter. De kleur van de folie is transparant en 20 mu dik. De folie is gemaakt van LDPE. Het is gemakkelijke rek folie voor het wikkelen van bundels, zoals de naam al zegt.

Bekijk in webshop

Het team dat dagelijks voor u klaar staat

Bel ons rechtstreeks op 053 - 303 24 90

Afbeelding