Afbeelding

Ontwikkelen en innoveren

Van exploreren naar exploiteren. Dat betekent voor fabrikanten het draaiende houden van een productiviteitsgerichte organisatie én tegelijkertijd stevig innoveren. Een ontwikkeling die in de foodbranche centraal staat. Daarvoor ben je bij Twepa aan het juiste adres. Want wij veranderen met je mee en blijven tegelijkertijd vertrouwd.

Afbeelding

Onze kracht

De foodbranche bestaat onder andere uit bedrijven die actief zijn in de vleesverwerkende industrie, industriële bakkerijen, de zuivelindustrie, AGF en institutionele keukens. Zit jij in deze, of aanverwante branches? Dan voorziet Twepa jou graag van een sterk en slim totaalpakket. Specifiek voor jou geselecteerd en samengesteld. Van disposables tot bedrijfskleding. Van verpakkingen tot schoonmaakartikelen. Helemaal volgens de huidige regels, eisen en wensen. Dat smaakt toch naar meer?

Afbeelding


Koffiebeker PS Ø70.3mm 180ml wit

Meest bestelde plastic beker in Nederland. Het formaat 180 CC is het meest gebruikte formaat in Nederland en voornamelijk geschikt voor een normaal kopje koffie. Veel automaten zijn gemaakt voor de maat 180 CC. De koffiebeker is dus zeer geschikt om aan te schaffen.

Bekijk in webshop

Populaire producten

Het team dat dagelijks voor u klaar staat

Bel ons rechtstreeks op 053 - 303 24 91

Afbeelding

Met een flinke dosis ervaring staat ons Team Food voor je klaar. Of je nou op zoek bent naar geschikte disposables voor jouw evenement, de juiste bedrijfskleding om jouw werk het beste in te kunnen uitvoeren, of het juiste schoonmaakproducten voor de vereiste hygiëne. Wij zijn er om jouw totaaloplossing samen te stellen. In één keer klaar. Voor mekaar.

Twepa Het Poolman 2
7545 LX Enschede
Tel.: 053-4355555
E-mail: info@twepa.nl