Afbeelding

Team dienstverlening

Efficiënter werken, iets waar wij bij Twepa gek op zijn. Wij hebben alles in huis om jou te kunnen laten doorgaan met waar je goed in bent. Van toiletpapier en schoonmaakartikelen tot kantoormeubilair of de cartridge van jouw printer. Slim, want zo hoef je niet voor ieder wissewasje op zoek naar de beste leverancier. Gewoon, met één druk op de knop snel en gemakkelijk online jouw complete bestelling bij ons doorgeven en bij je laten afleveren. Dit alles met een bak aan enthousiasme, persoonlijke aandacht en een lach. Als dat niet efficiënt is!

Afbeelding

Onze kracht

De dienstverlening is een branche met diverse bedrijfstakken, vaak met verschillende behoeften, regels en wetten. Ons team kent jouw branche en weet hier op in te spelen. Met een sterke overtuigingskracht adviseren en faciliteren wij jou. Ieder z’n kracht.

Afbeelding


Kopieerpapier white label A4 80gr wit

Standaard wit A4-papier. Perfect voor al jouw dagelijkse printjes. 80-grams kopieer- en printpapier uit onze eigen basic-line. Dit kopieerpapier is zowel thuis als op kantoor te gebruiken. De velletjes papier voldoen aan de houdbaarheidsnorm ISO9706 en hebben een witheid van CIE150. De a4'tjes zijn uitermate bruikbaar om gewone printjes van te maken, maar bijvoorbeeld ook om op te schrijven of tekenen. Door de hagelwitte kleur neemt dit printpapier goed kleur op. De pakken printpapier bevatten 500 velletjes en de doos bevat 5 van deze pakken. Ook verkrijgbaar per pallet a 40 dozen voor de papier grootverbruiker

Bekijk in webshop

Het team dat dagelijks voor u klaar staat

Bel ons rechtstreeks op 053 - 303 24 92

Afbeelding