Afbeelding

Team dienstverlening

Efficiënter werken, iets waar wij bij Twepa gek op zijn. Wij hebben alles in huis om u te kunnen laten doorgaan met waar u goed in bent. Van toiletpapier, schoonmaakartikelen tot kantoormeubilair of de cartridge van uw printer. Slim, want zo hoeft u niet voor ieder wissewasje op zoek naar de beste leverancier maar kunt u met één druk op de knop snel en gemakkelijk online uw bestelling bij ons doorgeven en bij u laten afleveren. Dit alles met een bak aan enthousiasme, persoonlijke aandacht en een lach. Als dat niet efficiënt is.

Afbeelding

Onze kracht

De dienstverlening is een branche met diverse bedrijfstakken, vaak met verschillende behoeften, regels en wetten. Ons team kent uw branche en weet hier op in te spelen. Met een sterke overtuigingskracht adviseren en faciliteren ze u. Ieder z’n kracht.

Afbeelding


Kopieerpapier white label A4 80gr wit

Onze basic line 80 grams kopieer- en printpapier. Voldoet aan de houdbaarheidsnorm ISO9706 en heeft een witheid van CIE150

Bekijk in webshop

Toiletpapier 400vel op rol 2-laags wit 10 pakken à 4 rollen P2P

Deze standaard toiletrollen bevatten elk 400 vellen. Dat is ruim twee maal zoveel als het toiletpapier dat in de supermarkt of in andere groothandels te vinden is. Het toiletpapier heeft een mooie, hoog witte kleur. Dat geeft het papier een keurige, frisse uitstraling. Zeer geschikt voor dienstverlenende organisaties, sportcentra, horecagelegenheden, etc.

Bekijk in webshop

Het team dat dagelijks voor u klaar staat

Bel ons rechtstreeks op 053 - 303 24 92

Afbeelding