Afbeelding

Twepa biedt een oplossing in iedere branche

Van zorg tot industrieel, wij kennen de markt, wet & regelgeving en weten wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Van papieren handdoeken, toiletpapier tot antibacteriële zeep of reinigingsmiddelen. Een schone werkomgeving en daarmee een frisse blik op het werk. Hygiënisch en helder, daar staan wij voor!

Meer  weten?

Meer weten?

Neem contact met ons op

Contact
Afbeelding

Ecologisch & Duurzaam

Een groot deel van onze producten zijn gemaakt op basis van plantaardige grondstoffen en mineralen, daarbij draagt u ook bij aan een duurzaam milieu. Voor diverse oppervlaktes bruikbaar, van industrie tot in de zorg. Fris en zuiver. Daar houden we van.

Toiletpapier 400vel op rol 2-laags wit 10 pakken à 4 rollen P2P

Deze standaard toiletrollen bevatten elk 400 vellen. Dat is ruim twee maal zoveel als het toiletpapier dat in de supermarkt of in andere groothandels te vinden is. Het toiletpapier heeft een mooie, hoog witte kleur. Dat geeft het papier een keurige, frisse uitstraling. Zeer geschikt voor dienstverlenende organisaties, sportcentra, horecagelegenheden, etc.

Bekijk in webshop

Stofzuiger Numatic PPR rood 200-12 Kit AS1 12.5 mtr HI-FLO

De PPR is de favoriet van iedere professionele schoonmaker. Het bewezen model gaat al tientallen jaren mee. Technisch is er veel veranderd de afgelopen jaren. Het EcoDesign label van deze stofzuigers is belangrijk geweest bij de ontwikkeling. De PPR onderscheidt zich op het gebied van het unieke snoer op rol systeem, wattage, de levensduur en duurzaamheid.

Bekijk in webshop