Afbeelding

Voor iedere branche

Een uitgebreid assortiment met klassieke kantoorartikelen. Alle basisbenodigdheden op één plek. Simpel. Dat werkt. Perfect als ondersteuning, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Ondernemen.

Meer  weten?

Meer weten?

Neem contact met ons op

Contact
Afbeelding

Ordelijk werken

Met ons archiveringsmateriaal staan wij voor je klaar, zodat je opgeruimd kunt werken. Een gezonde werkhouding is voor iedere branche van belang, daarom denken wij met je mee. Met persoonlijk advies kom je verder. Bijvoorbeeld met onze bureaustoelen. Gezond en fit. En dat werkt lekkerder.

Kopieerpapier white label A4 80gr wit

Standaard wit A4-papier. Perfect voor al jouw dagelijkse printjes. 80-grams kopieer- en printpapier uit onze eigen basic-line. Dit kopieerpapier is zowel thuis als op kantoor te gebruiken. De velletjes papier voldoen aan de houdbaarheidsnorm ISO9706 en hebben een witheid van CIE150. De a4'tjes zijn uitermate bruikbaar om gewone printjes van te maken, maar bijvoorbeeld ook om op te schrijven of tekenen. Door de hagelwitte kleur neemt dit printpapier goed kleur op. De pakken printpapier bevatten 500 velletjes en de doos bevat 5 van deze pakken. Ook verkrijgbaar per pallet a 40 dozen voor de papier grootverbruiker

Bekijk in webshop

Klembord A4 staand kopklem zwart

Harde polystyreen plaat met stevige klem van 12cm. Met rubber beschermhoekjes voor extra grip op het papier. Uittrekbare ophangring.

Bekijk in webshop

Populaire producten