Afbeelding

Team Food

Van exploreren naar exploiteren. Dit betekent voor fabrikanten het draaiende houden van een productiviteitsgerichte organisatie én tegelijkertijd stevig innoveren. Een ontwikkeling die in de foodbranche centraal staat in 2017. Voor deze ontwikkeling bent u bij Twepa aan het juiste adres. Want wij veranderen met u mee, maar tegelijkertijd blijven wij het vertrouwde Twepa.

Afbeelding

Onze kracht

De food branche bestaat onder andere uit bedrijven welke actief zijn in de vleesverwerkende industrie, industriële bakkerijen, zuivelindustrie, AGF en institutionele keukens. Zit u in deze of aanverwante branches? Dan voorziet Twepa jullie graag van een sterk en slim totaalpakket. Specifiek voor jullie geselecteerd en samengesteld. Van disposables tot bedrijfskleding. Van verpakkingen tot schoonmaakartikelen. Helemaal volgens de huidige regels, eisen en wensen. Dat smaakt toch naar meer?

Afbeelding


Poetsrol midi 21cmx275m 1-laags wit Paper2Paper cellulose

Een ideale poetsrol met maar liefst 275 meter aan poetspapier. Perfect geschikt voor horeca ondernemingen, voor het afnemen van vette werkbladen, maar ook in uw werkplaats uitermate geschikt.

Bekijk in webshop

Koffiebeker PS Ø70.3mm 180ml wit

Meest bestelde plastic beker in Nederland. Het formaat 180 CC is het meest gebruikte formaat in Nederland en voornamelijk geschikt voor een normaal kopje koffie. Veel automaten zijn gemaakt voor de maat 180 CC. De koffiebeker is dus zeer geschikt om aan te schaffen.

Bekijk in webshop

Populaire producten

Het team dat dagelijks voor u klaar staat

Bel ons rechtstreeks op 053 - 303 24 91

Afbeelding